Amelia: Følte mig aldrig tilpas i Milan

Amelia: Følte mig aldrig tilpas i Milan

952
0
DEL

Chelsea-keeperen Marco Amelia udtaler, at tilstandene i Milan aldrig passede ham og kritiserer i samme omgang Juventus-træneren Max Allegri.

Den 33-årige italiener forlod San Siro efter fire sæsoner i sommeren 2014, og spillede for en række lavere rangerende hold, indtil Chelsea i oktober noget overraskende hentede målmanden ind, som backup for Asmir Begovic, grundet Thibaut Courtois’ skade.

Italieneren, der har spillet ni kampe for det italienske landshold, havde store problemer med at få spilletid hos Rossoneri og siger til Libero at tilstandene i klubben aldrig passede ham:

– Situationen i Milan var dårlig for mig fra starten. Hvis jeg skulle spille, skulle jeg håbe på en skade til Christian Abbiati. I en periode var jeg førstevalg, men så droppede Allegri mig pludselig uden grund. Der var ingen kommunikation mellem ham og mig og jeg ville gerne videre, men Galliani bad mig blive, så det er grunden til at jeg var i klubben i så lang tid. I januar 2014 var jeg ved at rejse igen, men Clarence Seedorf bad mig blive indtil sæsonen var overstået – han er en mester for mig – en af de største nogensinde. og jeg gjorde derfor som han bad om.

Amelia har stadig sin første kamp som Chelsea-spiller til gode. Han nåede 29 kampe for AC Milan mellem 2010-2014.

 

INGEN KOMMENTARER