Ronaldinho: Neymar er min arving

Ronaldinho: Neymar er min arving

981
0
DEL

Ronaldinho siger i et interview til Marca, at Neymar har fulgt i hans fodspor på Camp Nou og afslører samtidig at han ikke er færdig med fodbold på topplan.

Den tidligere Barcelona-stjerne Ronaldinho beskriver Neymar som en arving til den position legenden selv indtog på Barcelonas hold i perioden 2003-2008. Neymar blev købt i 2013 fra brasilianske Santos og har etableret sig som en central del af klubbens offensiv sammen med Messi og Suarez, hvilket i seneste sæson kastede en “Treble” af sig med sejre i La Liga, Copa del Rey og Champions League.

Den tidligere `FIFA World Player of the Year, Ronaldinho, som også vandt Champions League og to La Liga-titler er overbevist om at Neymar vil få en stor karriere hos katalanerne:

– Han er en stor spiller og han kommer helt sikkert til at skrive sig ind i historiebøgerne. Neymar kommer til at gentage, hvad andre brasilianere har gjort før ham.

35-årige Ronaldinho, forlod Fluminese i sidste måned, da han ikke følte sig i god nok form til at fortsætte sæsonen ud. Dette affødte med det samme rygter om et karrierestop for den legendariske boldekvilibrist, men det er ikke planen ifølge spilleren selv:

– Jeg kommer tilbage næste år, men jeg ved ikke i hvilken klub. Nu tænker jeg bare på at restituere og nyde min ferie – det har jeg virkelig brug for.

Du kan læse alt om Ronaldinhos karriere i Sambabolds portræt lige her.

INGEN KOMMENTARER