Tidligere Inter-profil afslører: Real og Barca ville have mig

Tidligere Inter-profil afslører: Real og Barca ville have mig

1049
0
DEL

Den forhenværende Inter-spiller Cristian Chivu afslører, at han inden skiftet til Serie A-mastodonten også havde fået henvendelser fra både Real Madrid og FC Barcelona.

I 2007 skiftede rumænske Cristian Chivu fra Roma til Inter, men den hårdtarbejdende back havde efter eget udsagn også muligheden for at drage til Real Madrid eller FC Barcelona.

– Barcelona og Real Madrid var efter mig. Jeg brød mig ikke om den måde, som Roma behandlede Los Merengues (kælenavn for Real Madrid, red.). Jeg havde allerede valgt Inter, og klubben vidste det. Jeg ønskede at blive i Italien og vind Scudettoen (det italienske mesterskab, red.).

Cristian Chivu indstillede karrieren i foråret 2014 efter længere perioder med skadesproblemer.

INGEN KOMMENTARER