Sky: Zlatan er interesseret i United-skifte på én betingelse

Sky: Zlatan er interesseret i United-skifte på én betingelse

2066
0
DEL

Normalt velinformerede Sky Sports erfarer, at Zlatan Ibrahimovic har interesse i at skifte til Manchester United til sommer, men det forudsætter, at der sidder en anden person i managersædet end Louis van Gaal. 

34-årige Zlatan Ibrahimovic sætter med al sandsynlighed et punktum for sit eventyr i Paris, men fodboldkarrieren er langt fra slut.

Gennem den seneste tid har adskillige storklubber med pengepungen i orden rundt om i verden været kædet sammen med den svenske superstjerne, og særligt Manchester United er gået igen på rygtebørsen.

Forleden dag var klubbens manager Louis van Gaal dog ude og meddele, at Zlatan er for gammel til Manchester United, og at han derfor ikke kommer til at spille i klubben.

Hollænderen er dog som bekendt en presset mand på Old Trafford, og kun tiden vil vise, om han fortsat står i spidsen for de 20-dobbelte engelske mestre efter sommerferien.

Læs også: Nasri: Guardiola vil være heldig at arbejde med mig

Velinformerede Sky Sports erfarer, at Manchester United fortsat har en chance for at få Zlatan Ibrahimovic ind i folden, men det er på én betingelse; at Louis van Gaal får sparket.

Zlatan Ibrahimovic har nettet 30 gange alene i Ligue 1 i denne sæson.

Læs også: Brøndby-komet vil videre: Føler mig klar til næste niveau

INGEN KOMMENTARER