Brøndby-komet vil videre: Føler mig klar til næste niveau

Brøndby-komet vil videre: Føler mig klar til næste niveau

3794
0
DEL

Lebogang Phiri føler sig flyveklar og vil forlade Brøndby IF til sommer, hvis det rette tilbud kommer.

21-årige Lebogang Phiri har haft en fantomsæson i Brøndby IF, for hvem han er blevet fast stamspiller hos nu. Søndag blev den afrikanske midtbanedynamo så målhelt og matchwinner i 1-0-sejren over OB.

Den unge Brøndby-profil føler, at han er blevet modnet som fodboldspiller, og det skyldes ikke mindst, at han omgiver sig med erfarne spillere, som kan give ham noget.

– Min sæson går gradvist bedre. Jeg er blevet modnet som spiller, fordi jeg spiller blandt store, talentfulde og erfarne holdkammerater. Vi har også unge spillere på holdet som Christian Nørgaard, der kommer ind i hver eneste kamp og beviser, at han er god nok til at starte inde. Vi har mange rutinerede spillere som Kahlenberg og Austin, som hjælper mig med at vokse som spiller. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at håndtere konkurrencen på holdet, og det hjælper mig i det lange løb, siger Lebogang Phiri til tipsbladet.dk.

Phiri har kontraktudløb med Brøndby IF til næste sommer, og derfor skal de blågule skyde ham afsted inden længe, hvis de skal have en pose penge for ham. Sydafrikaneren drømmer selv om at komme videre, og det kan meget vel blive til sommer, det sker, hvis det rette tilbud vel at mærke dukker op.

– Som ung spiller har man en masser ambitioner, og der er en tendens til, at man bilder sig selv ind, at man kan spille alle mulige steder. Jeg har målsætninger, og der er ting, jeg gerne vil opnå i en bestemt alder. Lige nu har jeg opnået så meget i løbet af den korte tid, jeg har været her. Jeg har ambitioner om at komme videre, hvis der dukker noget op til sommer, til vinter eller næste sommer, fortæller Phiri og fortsætter uddybende:

– Jeg føler mig klar til det næste niveau; det kunne være Holland, Frankrig, Belgien eller Tyskland. Jeg føler, at jeg er klar til at tage det skridt, men hvis det ikke sker, er jeg også glad for at spille for denne klub, der har gjort mig til den, jeg er. En ting er at være ambitiøs, noget andet er at være realistisk. Jeg bliver bare ved med at spille fodbold, og forhåbentligt vil det bringe mig langt.

Sejrsmålet over OB blev Lebogang Phiris syvende Superliga-scoring for Brøndby IF.

INGEN KOMMENTARER