Bekræftet: Færre Brøndby-fans vil kunne få derby-billetter efter uroligheder i Parken

Bekræftet: Færre Brøndby-fans vil kunne få derby-billetter efter uroligheder i Parken

1891
0
DEL

1.400 Brøndby-fans vil der blot være plads til i Telia Parken, når F.C. København tager imod de blågule i weekendens liga-derby. Det vedtages ovenpå sidste uges fanuroligheder, og afgørelsen er truffet sammen med Brøndby IF, meddeler københavnerne på deres klubhjemmeside. 

Det var en ganske seværdig og flot spillet kamp, der blev afviklet onsdag aften i Telia Parken mellem F.C. København og Brøndby IF, men pokalderbyet blev, som det er sket mange gange tidligere, overskygget af fanballade.

Diverse kasteskyts blev sendt afsted fra udebaneafsnittet mod diverse pressefolk, spillere og modstanderholdets fans, og det koster nu for de blågule.

Således bekræfter F.C. København mandag formiddag på deres officielle klubhjemmeside, at man i samarbejde med Brøndby IF har valgt at skære i antallet af billetter til de medrejsende fans fra Vestegnen for at højne sikkerheden.

– Her til formiddag er Brøndby og F.C. København blevet enige om at køre den mobile del af D-tribune ind. Samtidig bliver der arbejdet på yderligere afskærmning mellem D-tribunen, og henholdsvis A og C-tribunerne.

Læs også: Lund om vanvidstackling: Heldigt, at Boysen ikke vejer 10 kilo mere

– Således vil der til det kommende Derby d. 17. april være 1.400 ståpladser til Brøndbys fans. Dette for at skærpe sikkerheden for spillere, tv-folk, fotografer og vagter omkring spillertunnellen, skriver F.C. København i en offentlig erklæring på klubbens hjemmeside.

Det er altså 503 fans færre, end der var til pokalderbyet i onsdags.

F.C. København meddeler endvidere, at man har tilbudt Brøndby de 503 færre pladser på et børne- og familieafsnit på Øvre A-tribunen. Det tilbud har de blågule dog takket nej til, lyder det.

Læs også: Pochettino missede Lamelas mål: Var på toilettet

INGEN KOMMENTARER