Lund om vanvidstackling: Heldigt, at Boysen ikke vejer 10 kilo mere

Lund om vanvidstackling: Heldigt, at Boysen ikke vejer 10 kilo mere

1394
0
DEL

Oliver Lund mener sagtens, at Brøndbys David Boysen kunne være blevet præsenteret for et rødt kort efter sin hårde tackling på ham. OB-spilleren priser sig dog lykkelig for, at Boysen ikke vejer 10 kilo mere, for så var han måske ikke sluppet med overfladiske skræmmer. 

David Boysen trak uheldig opmærksomhed tyve minutter før tid i Brøndbys hjemmekamp mod OB søndag aften, da han kom med knopperne forrest ind på Oliver Lunds knæ. Til alles forbløffelse slap Brøndby-spilleren med en advarsel.

– Jeg synes godt, den kunne være takseret til et rødt kort, men man må bare acceptere dommerens vurdering i situationen. Der er ikke så meget andet at gøre end at komme videre inde på banen, siger Oliver Lund til bold.dk.

OB-spilleren priser sig lykkelig for, at Boysen ikke vejer 10 kilo mere, for så var han formentlig ikke sluppet med overfladiske skræmmer på knæet.

Læs også: Yaya Toure vil købe sig ud af Manchester City

– Det skete heldigvis ikke noget med mig. Det er da heldigt, at David ikke vejer ti kilo mere, men det her er kun overfladisk, forklarer Oliver Lund.

Brøndby IF vandt kampen med 1-0 på mål af Lebogang Phiri.

Læs også: Brøndby-profil erkender hævnaktion: Kom med knopperne først, fordi jeg var irriteret

INGEN KOMMENTARER