Irriteret Kent Nielsen ovenpå nederlag i Brøndby: Os, der havde optræk til...

Irriteret Kent Nielsen ovenpå nederlag i Brøndby: Os, der havde optræk til noget

1390
0
DEL

OB-cheftræner Kent Nielsen ærgrer sig efter holdets nederlag til Brøndby IF søndag aften. Det var udeholdet, der havde optræk til flest chancer, som kunne blive til noget, mener han. 

Brøndby sikrede sig søndag en vital sejr over OB på et omstillingsmål sat ind af midtbanedynamoen Lebogang Phiri i en tæt og chancefattig affære.

Nederlaget til OB ærgrer cheftræner Kent Nielsen, som mener, at de stribede kvajede sig efter at have været farligst af de to hold i kampen.

– Vi føler selv, at vi kvajede os ved at tabe denne kamp. De havde en kæmpechance ved Christian Jakobsen, men ellers var det vel os, der havde noget, der kunne ligne noget, siger Kent Nielsen ifølge bold.dk.

Læs også: Robert Huth med et sjovt tweet forud for CL-sæson

– Det var en chancefattig kamp, hvor vi så kvajede os ved at tage et kant-frispark på midten af banen og efterfølgende blev straffet på kontra. Det er vi simpelthen så irriterede over, for vi føler, at det var et unødvendigt nederlag.

Der var optræk til, at OB kunne true en amputeret Brøndby-defensiv, men kvaliteten var simpelthen ikke tilstede, mener Kent Nielsen.

– Vi kunne godt se, at tegningen til at kunne lave nogle gennembrud var der, men den kvalitet, der var brug for til at udføre det, var der ikke, siger OB-træneren.

OB kunne have rykket forbi Brøndby i tabellen med en sejr, men i stedet er fynboerne nu fem point efter de blågule.

Læs også: Brøndby-profil erkender hævnaktion: Kom med knopperne først, fordi jeg var irriteret

INGEN KOMMENTARER