Solbakken efter FCM – AaB kamp: De kan slå alle hold i...

Solbakken efter FCM – AaB kamp: De kan slå alle hold i Superligaen

675
0
DEL

Cheftræner Ståle Solbakken mener, at de to nærmeste mesterskabskandidater kan slå alle hold i den danske Superliga.

FC Københavns trænerteam var til at finde på tilskuerpladserne, da FC Midtjylland og AaB tørnede sammen mandag aften på MCH Arena.

Den norske cheftræner mener, at et remis var et fair resultat, men han understreger også, at begge mesterskabskandidater kan slå alle hold i Alka Superligaen.

– Det var en spændende kamp, hvor begge hold skiftedes til at have initiativet. Begge hold viste, at de kan slå alle, men alt i alt var det rimeligt nok, at den blev uafgjort.

– Ikke så meget for vores skyld, det går jeg ikke så højt op i, men bedømt på kampens forløb, fortsætter Solbakken til klubbens hjemmeside.

Topholdets trænerteam skulle forberede sig til mødet med hedens ulve, når FC København møder FC Midtjylland i Herning torsdag aften. FCK fører i øjeblikket Superligaen efter deres 2-1 sejr i søndagens kamp mod Esbjerg.

– Vores kamp på torsdag vil nok forløbe nogenlunde på samme måde, det vil sige en tæt og intens kamp, hvor begge hold har perioder, hvor de dominerer.

– Vi fik en udmærket start med tre point mod Esbjerg i søndags, og forsvaret stod nærmest perfekt, mens nogle af vores offensive kræfter godt kan løfte sig lidt.

– Men åbningskampe er altid lidt anderledes, og Esbjerg leverede i øvrigt også et stort løbearbejde i kampen, lyder det fra Solbakken forud for torsdagens topkamp.

Kantspilleren Kasper Kusk blev i søndags noteret for sin første assist i det nye år, men er overbevist om, at der stadig er plads til forbedringer hos københavnerne.

– Jeg tror, det bliver en meget intens kamp på torsdag. Vi spillede ikke helt op til vores bedste i søndags, men kontrollerede egentlig kampen meget fint.

–  Vi skal dog nok lægge 10-15 procent på og især komme op i et højere tempo, når vi har bolden, siger Kasper Kusk, der er den eneste med spilletid i alle FCK-kampe i denne sæson.

FCK-kanten var imponeret over midtjyderne, da de slog Manchester United på egen bane.

– FC Midtjylland var rigtigt gode mod United i den første kamp, men holdt ikke samme niveau i returkampen og heller ikke i AaB-kampen, så jeg tror bestemt på, at vi har en god chance for sejr.

– MCH Arena plejer at være et godt sted at spille med en god stemning, og jeg håber selvfølgelig, at der kommer rigtig mange af vores fans derover og støtter os, siger Kusk.

INGEN KOMMENTARER