Spilforslag: Aston Villa – Leicester

Spilforslag: Aston Villa – Leicester

967
0
DEL

I rundens anden kamp i det nye år i Premier League møder sensationsklubben Leicester et kriseramt Aston Villa-hold, der stadig ligner en oplagt kandidat til nedrykning. Vi sætter pengene på gæsterne, der stadig overrasker positivt.

Leicester har haft en flot start på det nye år. De kunne i onsdags klappe sig selv på skulderen, efter en overraskende sejr på 0-1 over Tottenham på White Hart Lane. Den danske målmand Kasper Schmeichel stod en flot kamp og dermed indtager Leicester 2. pladsen i Premier League med hele 43 point i 21 kampe. Holdet har været noget af en sensation, og det skyldes især den brandvarme Jamie Vardy, der lige nu ligger nummer 1 på topscorerlisten i Premier League med 15 mål i 21 kampe. Klubben har vundet imponerende 12 kampe, spillet 7 uafgjort og kun tabt 2.

Det ville være en skam at sige, at det går fint i Aston Villa. Aston Villa har haft en forfærdelig Premier League-sæson indtil videre, hvor det kun er blevet til 11 point i 21 kampe. Klubben har på nuværende tidspunkt 8 point op til nedrykningsstregen. Deres skrækkelige form fortsatte i weekendens FA Cup kamp mod League Two-holdet Wycombe Wanderes, da de spillede 1-1. Klubben kunne til gengæld trøste sig med tre uhyre vigtige point med en heldig sejr over Crystal Palace onsdags. Dette ændrer dog ikke det store på Aston Villas nuværende situation, der mildest talt er problemfyldt.

Leicester møder derfor på lørdag et kriseramt Aston Villa-hold på udebane, der tilsyneladende ikke bliver den helt store trussel for topholdet. Både Jamie Vardy og Riyad Mahrez er tilbage og spillede begge to i gårsdagens kamp mod Tottenham, hvilket gør sandsynligheden for en Leicester-sejr endnu større. De to herrer har tilsammen scoret hele 28 mål i 21 kampe tilsammen.

Vi tror på at Leicester fortsætter deres flotte stime, og derfor bliver en alt for stor mundfuld for et kriseramt Aston Villa-hold.

Er man frisk, napper man 2-tallet til odds 2,25. Er man forsigtig, spiller man i stedet X2 til 1,32.

Hvis ikke det hele skal handle om fodbold i weekenden, kan du også finde odds-forslag til EM i håndbold på SpilXperten.com.

INGEN KOMMENTARER