Spilforslag: Napoli – Frosinone

Spilforslag: Napoli – Frosinone

2289
0
DEL

Vi er ved at nærme os enden for mange af de europæiske topligaer, og denne weekend er der udsigt til sæsonens sidste runde i italienske Serie A. Lørdag tager et frygtindgydende Napoli imod de allerede nedrykkede Frosinone, der intet har at spille for. Det har Napoli derimod, og vi tror på en stor sejr til hjemmeholdet på Stadio San Paolo.

Napoli kan med en sejr over Frosinone sikre sig andenpladsen i Serie A, hvilket giver direkte adgang til gruppespillet i Champions League. Napoli er kun to point fra Roma, der lige nu ligger på en trejdeplads, hvilket gør kampen mod Frosinone endnu mere betydningsfuld for hjemmeholdet. Taber Napoli på lørdag, kan Roma med en sejr over AC Milan overtage andenpladsen med ét point. Der er altså meget på spil for ”De Blå”.

Napoli har ment det alvorligt gennem hele sæsonen, og det har været en fornøjelse at følge deres store succes. Denne succes skyldes især en mildest talt, brandvarm angriber ved navn Gonzalo Higuain. Den tidligere Real Madrid spiller har i ligaen i denne sæson scoret svimlende 33 mål i 37 kampe, hvilket er dobbelt så mange som Juventus spilleren Paulo Dybala, der står noteret for 17 mål. De 33 kasser gør altså Higuain til suveræn topscorer i Serie A. På skadesfronten ser det også godt ud for Napoli, der kun kommer til at mangle den erfarne, men karantænes ramte forsvarer Raul Albiol i lørdagens opgør mod Frosinone.

Modsat Napoli, så har det ikke været en dans på roser for Frosinone, der har måtte indse, at det kun blev til én sæson i Serie A i denne omgang. Frosinone har haft forfærdelig sæson, hvor det er blevet til 22 nederlag, 7 uafgjort og kun 8 sejre i 37 kampe. Derfor kunne Frosinone i sidste runde se sig selv tilbage i Serie B sammen med Verona, da de tabte 0-1 til Sassuolo. På lørdag når holdet gæster Napolis hjemmebane, bliver det uden Daniel Pavlovic, Raman Chibsah og Francesco Bardi, der alle sidder ude med skader.

Napoli vil på lørdag gøre alt for at sikre sig andenpladsen lige for næsen af Roma. Higuain er i sit livs form og kan gøre en brag ende på de allerede nedrykkede Frosinone, der intet har at spille for.

Sulten efter Champions League er stor hos Napoli, og det vil komme til kende i deres sidste kamp på lørdag. Vi tror, ”De Blå” afslutter Serie A med et brag og knuser gæsterne.

Vi anbefaler, at Napoli vinder med mere end to mål til odds 1,71.

Træt af, at fodboldsæsonen slutter nu? Glæd dig over, at EM 2016, Copa America og De Olympiske Lege venter lige rundt om hjørnet.

INGEN KOMMENTARER