Spilforslag: Manchester United – Leicester

Spilforslag: Manchester United – Leicester

1819
0
DEL

Leicester står til sensationelt at vinde mesterskabet, og de har nu tre matchbolde, hvoraf den første er søndagens kamp mod Manchester United. Lykkes det Leicester at vinde på Old Trafford, har de således sikret mesterskabet uanset udfaldet af de sidste to runder. Manchester United har dog vundet de seneste tre kampe på hjemmebane, og er i det hele taget inde i en god stime for tiden. Vi tror på et tæt og målfattigt opgør på Old Trafford.

Opgøret mellem Leicester og Manchester United bliver en kamp mellem to hold med gode forsvar, som ikke lukker mange mål ind. Siden Louis van Gaal er tiltrådt, har han som bekendt indført et stort fokus på defensiven, hvilket efterhånden er begyndt at give pote. United har vundet seks ud af de seneste syv kampe, og i fire af disse sejre har de holdt modstanderen fra at score. Ser man på Leicesters seneste syv kampe, så har de vundet seks og spillet en uafgjort. Bemærkelsesværdigt er det, at de i samtlige seks vundne kampe har holdt nullet. Det er således to hold i fin form som mødes, og det bliver spændende at se, hvordan kampen udformer sig mellem to hold med så stærke forsvar.

Manchester United er forsat uden Luke Shaw, Bastian Schweinsteiger, William Keane og Sean Goss, som er ude med alvorlige skader. Adnan Januzaj er igen med til træning, men det er usikkert om han er fit nok til, at Louis van Gaal vil udtage ham til kampen med Leicester.

Jamie Vardy må igen sidde over grundet karantæne, så Claudio Ranieri er nødt til at sætte sin lid til truppens andre angribere. Desværre for ham er den normale back-up Jose Leonardo Ulloa tvivlsom til kampen efter den skade, som han pådrog sig i den seneste kamp mod Swansea. Såfremt Ulloa er ude, skal det blive interessant, hvordan Ranieri vælger at stille op.

Der er umiddelbart ikke lagt op til en målrig kamp mellem to hold, hvis trænere begge arbejder ud fra en stærk, velorganiseret defensiv. Desuden er Leicester muligvis uden både Vardy og Ulloa, hvilket i hvert fald ikke forbedre deres chancer for mange scoringer.

Sæsonens første opgør mellem United og Leicester endte uafgjort 1-1, og der bliver sandsynligvis ikke scoret flere mål i søndagens kamp. Tottenham er det hold, der har indkasseret færrest mål i årets Premier League-sæson, men lige efter dem kommer henholdsvis Manchester United og Leicester med næst- og tredjefærrest antal indkasserede mål. 1-0-sejre er nærmest blevet et varemærke for Leicester, mens United har ligeledes har hentet flere sejre ved at holde målet rent og selv score et enkelt eller to mål.

Vi tror derfor på enten 0-0, 1-1 eller en smal sejr til et af holdene, og satser derfor på, at der bliver scoret under 2,5 mål i kampen til odds 1,70 hos Tipico.

Tipico giver i øvrigt bonus på 1.000 kroner til nye spillere.

INGEN KOMMENTARER