Spilforslag: Liverpool – Newcastle

Spilforslag: Liverpool – Newcastle

2184
0
DEL

Newcastle kæmper for at undgå nedrykning, og har med en sejr muligheden for at kravle op over nedrykningsstregen. Det bliver dog ikke nemt for dem, når de lørdag gæster Anfield, hvor Liverpool i den seneste periode har gjort det virkelig godt. Klopps mandskab er inde i en god stime, men de er også nødt til at levere gode præstationer i Premier Leagues sidste kampe, hvis skal lykkedes med at opnå en placering, der giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson. Vi tror på hjemmeholdet og skubber pengene den vej.

Liverpool kommer til opgøret i fremragende form og er ubesejrede i de seneste seks kampe. I de seneste to kampe i Premier League har de overbevisende slået Stoke og Everton med henholdvis 4-1 og 4-0. Desuden fik de – imellem de to Premier League-kampe – sikret sig en plads i Europa League-semifinalen efter et sensationelt comeback mod Klopps tidligere arbejdsgiver Dortmund. Newcastle har haft store problemer i denne sæson, men er kommet godt igen i de seneste to kampe, hvor de har slået Swansea og spillet uafgjort mod Manchester City. De er dog stadig at finde på 19. pladsen, og det er derfor kun Aston Villa, der er placeret dårligere end Newcastle.

Udover den faretruende placering i ligaen, døjer Newcastle også med en række skader. Både Tim Krul, Robert Elliot og Massadio Haidara er ude med længerevarende skader. Steven Taylor, Kevin Mbabu, Daryl Janmaat og anfører Fabricio Colloccini har også haft skadesproblemer, og det er derfor usikkert om de vil kunne deltage i kampen mod Liverpool.

Hos Liverpool er skadessituation ligeledes skidt, da hele seks spillere sidder ude med alvorlige skader. Der er her tale om Jordan Rossiter, Jordan Henderson, Joe Gomez, Emre Can og Christian Benteke. Her savner Klopp især sin normale anfører Henderson samt Emre Can, som også normalt er at finde i startopstillingen. Ydermere er Martin Skrtel og Divock Origi tvivlsomme til lørdagens kamp grundet mindre skader.

Liverpool virker til at være kommet ind i en god rytme, og selvom Klopp må se bort fra flere skadede profiler og sandsynligvis også sparer spillere til den vigtige Europa League-kamp, så tror vi stadig, at Liverpool løber med sejren. Op til Dortmund-kampen så vi også Klopp sparer spillere, men reserverne som i stedet var sat på banen gjorde det flot og vandt 4-1 over Stoke. Desuden har Newcaste tabt deres sidste fire udebanekampe, mens Liverpool har været stærke hjemme på Anfield. Vi tror på, at Liverpool kan slå Newcastle selvom Klopp sandsynligvis stiller op med et par af de unge knægte.

Vi anbefaler 1-tallet til odds 1,61.

Og så er det snart tid til EM i fodbold. Slutrunden nærmer sig, og vi på SpilXperten har allerede en “pre”-optakt til EM klar, ligesom vi har fundet en oversigt med spil på EM-slutrunden.

INGEN KOMMENTARER