Spilforslag: Getafe – Atl. Madrid

Spilforslag: Getafe – Atl. Madrid

1159
0
DEL

Weekenden byder endnu engang på et hav af spændende kampe, og vi skal denne gang en tur til spanske La Liga, hvor vi har set god værdi i en Atletico Madrid sejr uden mål fra modstanderen Getafe. Læs her hvorfor!

Topholdet Atl. Madrid har i de seneste kampe smidt flere dumme point fra sig, og må altså se sig nødsaget til nu at tage sig sammen, hvis de skal være med i kapløbet om den spanske titel. Holdet dyster om titlen mod de to giganter Barcelona og Real Madrid og alle point er derfor utrolig vigtige for klubben. Med en sejr på 3-1 i sidste uge over Eibar, er der dog god grund til at tro, at Atl. Madrid er tilbage på sporet. Det skal de skal bevise, når de på søndag møder et haltende Getafe-hold på udebane.

Atl. Madrid ligger på nuværende tidspunkt nummer to i La Liga med 51 point i 23 kampe og kan med en sejr på søndag komme op på siden af Barcelona, der ligger nummer et med 54 point. Atletico Madrid lignede sidste uge et hold, der ville tabe da de kom bagud 0-1 mod Eibar. Dog viste holdet flotte takter og fik vendt kampen til 3-1. Indskiftningen af Fernando Torres havde stor indflydelse, der med et mål kunne fejre sin scoring nummer 100 for klubben. Atl. Madrid har ingen nævneværdige skader, ud over langtidsskadede Thiago. Der er desuden igen styr på forsvaret, da Filipe Luis og Juanfran ikke sidder ude med karantæne mere – Dog kan det være, at de må undvære en tvivlsom Godin, der stadig har lidt problemer med knæet.

Getafe ligger på nuværende tidspunkt nummer 12 med 26 point i 23 kampe. Holdet er efter en udemærket sæson, nu kommet ind i en dårlig stime med nederlag i deres seneste tre kampe. Getafe ligner derfor ikke et hold, der på søndag bliver en særlig stor trussel for udebaneholdet. Getafe har generelt svært ved at lave mål i den spanske liga, og især mod søndagens modstander er problemet iøjenvækkende. I de seneste 10 indbyrdes opgør har Getafe ikke lavet et eneste mål mod Atl. Madrid, hvilket også er grundlag for weekendens spilforslag

Med dette i mente – så tror vi, at topholdet bliver en alt for stor mundfuld for Getafe. Vi spiller derfor på, at Atl. Madrid vinder,  samt at værterne ikke scorer til odds 2.20 hos Bet365.

INGEN KOMMENTARER