Spilforslag: Getafe – Sevilla

Spilforslag: Getafe – Sevilla

1586
0
DEL

Vi går endnu en weekend i møde med masser af spændende kampe på programmet. I den spanske topliga La Liga kører det for Sevilla, der lørdag gæster et kriseramt Getafe-hold, som er inde i en forfærdelig stime med syv nederlag i træk. Vi tror, stimen fortsætter! 

Sevilla har indtil videre haft en flot sæson. Senest vandt de 1-0 mod Eibar, hvor den rutinerede dansker Michael Krohn-Delhi medvirkede til slutresultatet, da han leverede en fræk hæl-assist til den høje angriber Fernando Llorente, som sikkert satte den i kassen. Sevilla ligger på nuværende tidspunkt på en flot femteplads med 44 point i 27 kampe. Dette skyldes blandt andet danske Krohn-Delhi, der har haft en fantastisk sæson siden skiftet fra Celta Vigo.

På skadesfronten ser det rigtig fornuftigt ud for Sevilla, der ikke har nogen nævneværdige skader. Klubbens topscorer Kevin Gameiro blev sparet i det meste af opgøret mod Eibar, men kan forventes helt klar til kampen mod Getafe.

Getafe er virkelig skidt kørende i La Liga. I sidste uge blev de fuldstændig blæst omkuld af et oplagt Las Palmas-hold og tabte 4-0. I alt er klubben nu oppe på syv nederlag i træk, og ligner mere og mere en oplagt kandidat til nedrykning. Klubben har ikke scoret i de seneste seks kampe, men derimod lukket 15 mål ind På nuværende tidspunkt ligger klubben på en 17. plads, kun to point fra nedrykningsstregen, med 26 point i 27 kampe. På skadeslisten er de to faste forsvarsspillere Damian Suarez og Roberto Lago, der begge sidder ude på lørdag.

Indbyrdes ser Getafe svagest ud, hvor det er blevet til tre nederlag, to sejre og én uafgjort mod Sevilla. Sidst de to hold mødtes scorede Kevin Gameiro hattrick, og det endte altså med et knusende nederlag på hele 5-0 til Sevilla.

Selvom Sevillas troppere ikke er de bedste på udebane, og stadig jagter sin første udebanesejr i denne sæson, så tror vi, den kommer på lørdag! Oddset på en Sevilla sejr er simpelthen for højt, og den skal bare spilles. Lige nu kan du få odds 2.0 hos Unibet på, at Sevilla løber med sejren.

Kampen spilles lørdag kl. 20:30 og kan livestreames hos Unibet og Bet365.

INGEN KOMMENTARER