Ståle: Bashkim mangler stadig lidt

Ståle: Bashkim mangler stadig lidt

1104
0
DEL

FC København manglede i gårsdagens 2-0-nederlag til FC Nordsjælland både Federico Santander og Andreas Cornelius, men det var ikke nok til at give Bashkim Kadrii pladsen. Han mangler stadig lidt, siger Ståle Solbakken. 

Bashkim Kadrii kom til FC København i sommeren 2014, og blot tre måneder inde i hans karriere i klubben overrev han sit korsbånd for anden gang i karrieren. Og en sådan skade tager tid at komme tilbage fra.

Nu er Bashkim Kadrii dog atter klar til at spille, men på trods af det, er det ikke et hav af chancer, træner Ståle Solbakken giver den venstrebenede offensivspiller.

I går manglede klubben både Federico Santander og Andreas Cornelius, men alligevel var der ikke plads til Kadrii. Ståle forklarer nu hvorfor:

– Bashkim var den der var hårdest ramt efter pokalkampen (mod Randers i onsdags, red.), hvor han måtte ud midt i anden halvleg. Derudover var det her, han senest pådrog sig en alvorlig skade, forklarer Ståle ifølge bold.dk og fortæller endvidere, hvorfor Benjamin Verbic fik pladsen i stedet:

– Bashkim er heller ikke helt oppe at køre endnu. Benjamin har spillet rollen meget i Slovenien, og har scoret mange mål i den, så derfor kom han til at spille den.

Kadrii har på snart to år i klubben blot fået 16 kampe med to mål til følge.

INGEN KOMMENTARER