Troels Bech: Lars Olsen har de kvaliteter, som vi leder efter

Troels Bech: Lars Olsen har de kvaliteter, som vi leder efter

1077
0
DEL

Landstræneren for Færøerne, Lars Olsen, er en af topkandidaterne til at få trænerjobbet i Brøndby til sommer.

Auri Skarbalius er midlertidigt træner for Brøndby IF, men hans kontrakt udløber til sommer, hvor klubben er på udkig efter en ny kandidat til jobbet. Ifølge sportsdirektør Troels Bech, så har Lars Olsen de nødvendige kvaliteter, som klubben søger.

– Jeg kan godt bekræfte, at Lars Olsen har mange af de kvaliteter, vi leder efter hos en kommende træner, siger Troels Bech til Ekstra Bladet.

Den færøiske landstræner har en fortid som spiller i Brøndby IF. Før jobbet som landstræner for Færøerne kom i spil, havde Lars Olsen succesrige perioder i de to danske klubber Randers FC og OB. Om den tidligere landsholdsspiller gør comeback som træner i Superligaen, er ikke helt udelukket hos Troels Bech og Brøndby IF.

– Lars Olsen lyder som en god kandidat.

– Jeg kan godt bekræfte, at Lars Olsen har mange af de kvaliteter, vi leder efter hos en kommende træner, siger sportsdirektøren til Ekstra Bladet.

Læs også: Brøndby-træner om Boysen: Det kan blive endnu bedre

Brøndby er dog på udkig efter en træner, der har bevist sig selv værende en toptræner, og samtidigt har forstand på udvikling af unge spillere.

– Derudover skal han være klar i sin kommunikation og samtidig have bevist sit værd som toptræner. Vi vil også gerne have en træner, der har bevist, han kan udvikle unge spillere til topspillere, siger Troels Bech.

Topkandidaten til trænerjobbet vil ikke bekræfte interessen eller nogen form for kontakt med Brøndby IF.

– Jeg er på kontrakt med Færøerne og er glad for at være der. Derudover har jeg ikke yderligere kommentarer, siger Lars Olsen til Ekstra Bladet.

Læs også: Auri kritiserer Esbjerg efter nulløsning: Det er dem, der sparker lange bolde

INGEN KOMMENTARER