Ståle: Flot indsats i dag

Ståle: Flot indsats i dag

692
0
DEL

FC København og Ståle Solbakken tog i dag en meget flot sejr på 2-1 på udebane mod SønderjyskE, og det var endda selvom holdet kom bagud lige inden pausen. Indsatsen i dag glæder træner og manager, Ståle Solbakken.

Selvom SønderjyskE har været sæsonens positive overraskelse indtil videre i Alka Superligaen, tog FC København i dag en tiltrængt sejr, da holdet vendte 0-1 til 2-1, og det er en præstation, som Ståle Solbakken er glad og stolt over.

– Vi spiller en rigtig god kamp bortset fra de første 10 minutter var ikke gode. Men ellers var det en fornøjelse at se på.

– Det var vores syvende sejr i otte kampe, når man tæller pokalen med, og inden da havde vi gode præstationer på udebane i Odense og Herning, hvor vi blot ikke fik scoret. Vores kampe mod Viborg og Brøndby var ikke så gode for os, men i dag er jeg vældig tilfreds med indsatsen og moralen i holdet, fortæller Solbakken, til FCKs hjemmeside efter kampen.

FC København er med sejren i dag oppe ved siden af FC Midtjylland på førstepladsen i Alka Superligaen. I næste weekend tager københavnerne i mod Randers på hjemmebane, og her skal holdet forsøge at fortsætte den gode stime.

 

INGEN KOMMENTARER