Stoke forværrer Manchester Uniteds krise

Stoke forværrer Manchester Uniteds krise

786
0
DEL

Louis van Gaal føler presset som aldrig før, efter at hans tropper endnu engang led et nederlag. Denne gang til Stoke på berygtede og frygtede Britannia Stadium. 

Manchester United har for vane at hente sejre på den traditionsrige Boxing Day, og ‘The Red Devils’ havde for alvor brug for et godt resultat ovenpå en længere periode med uinspireret fodboldspil og dårlige resultater.

Britannia Stadium lagde græstæppe til kampen mellem Stoke City og Manchester United, og hjemmeholdet lagde rigtig godt fra land, da de allerede efter 19 minutters spil kunne bringe sig i front på mål af Bojan.

Det var Memphis Depay, der med en skidt tilbagelægning med panden skabte pladsen til Glen Johnson, der uden yderligere besvær sendte bolden skråt tilbage i feltet til en helt fri og umarkeret Bojan, der med det forreste af støvlen prikkede bolden i mål.

Manchester United virkede efter målet lamslået og handlingslammet, og allerede syv minutter senere blev det meget værre for gæsterne, der for tiden virkelig er nede i dyndet.

En meget veloplagt Arnautovic bragede bolden i netmaskerne som en anden Zlatan Ibrahimovic, efter at Stoke-mandskabet havde sendt en bold direkte i muren på frispark tæt under mål. 2-0 til de stribede fra Stoke.

Støtten fra United-fansene var intakt, men Britannia Stadium emmede også af fryd fra hjemmeholdets fans, der sang til Louis van Gaal, at han bliver fyret i morgen.

Netop Louis van Gaal havde overværet 45 skrækkelige minutter, og noget måtte foretages, hvorfor han så sendte Wayne Rooney på banen fra bænken fra anden halvlegs start, og det blev på bekostning af unge Memphis Depay, hvis defensive aktioner havde kostet dyrt i første halvleg.

Stoke tillod Manchester United at komme frem på banen, men som så mange gange tidligere i sæsonen havde de ualmindeligt svært ved at omsætte det massive spilovertag til store chancer.

I stedet var det ved at gå helt galt for ‘The Red Devils’ efter en times spil, da Jack Butland sendte et langt kast afsted mod en fremstormende Arnautovic, der kampen igennem voldte Manchester United problemer, men den store østriger fik trådt i bolden og faldt på halen.

Anden halvleg blev betydeligt bedre for Manchester Uniteds vedkommende sammenlignet med første, men unge Jack Butland reddede kastanjerne ud af ilden, når det en sjælden gang imellem brændte på foran Stoke-målet.

Stoke City sejrede med 2-0, mens krisen blev forværret i Manchester United. Sædet må være brændende varmt under Louis van Gaal, der efter i dag har måttet se sit hold gå fra banen som tabere i de seneste tre Premier Leauge-kampe.

INGEN KOMMENTARER