Tidligere Superliga-profil raser: Jeg håber, Borring smadrer Kellers knæ

Tidligere Superliga-profil raser: Jeg håber, Borring smadrer Kellers knæ

3775
0
DEL

Den tidligere Superliga-angriber Rajko Lekic har absolut intet tilovers for Christian Keller, for hvem han håber får smadret sine knæskaller. Også den tidligere Brøndby-spiller Mikkel Thygesen er særdeles hård i tonen overfor klubbens ledelse og Keller. 

Randers-kaptajnen Christian Keller er for alvor havnet i modvind, efter at det er kommet frem, at han har fundet sammen med holdkammeraten Jonas Borrings kæreste.

Både tidligere og nuværende Superliga-spillere har givet deres besyv med i sagen, og en af de mere iøjnefaldende kommentarer kommer fra Rajko Lekic.

Læs også: Fem ting, vi lærte af Liverpool vs. Manchester United

– Det passer vel forhåbentlig ikke, at Keller er sammen med Borrings kone!!! Håber af hele mit hjerte, Borring smadrer begge hans knæ, så han aldrig kommer til at sætte sine ben på en fodboldbane igen!! Er i chok!! Den får han vel ikke bare lov til at slippe fra??!!! Gad seriøst godt møde ham i byen en dag efter en halv flaske whisky, tweeter en mildest talt rasende Rajko Lekic.

Læs også: To Premier League-storklubber tildelt kæmpe boost i jagten på Bartra

Også den tidligere Brøndby-fanfavorit Mikkel Thygesen skriver i hårde vendinger.

– Nu må Randers fandeme få nogle nosser. Mangel på god ledelse skal man lede længe efter. Keller får brug for sine skinner til træning, skriver Thygesen i et tweet.

Læs også: Formand for Brøndby Supporters Trust trækker sig fra interview grundet intern uro

INGEN KOMMENTARER