Tidligere United-flop: Rashford undgår at blive som mig, hvis…

Tidligere United-flop: Rashford undgår at blive som mig, hvis…

647
0
DEL

Federico Macheda spillede i Manchester United fra 2008-2014, hvor han ikke ligefrem var nogen udpræget succes. Han forklarer nu, hvad Marcus Rashford skal gøre. 

Man kan knapt nok kalde Federico Macheda for en tidligere Manchester United-spiller, da han i sin tid i klubben var udlejet til massevis af europæiske klubber. Italieneren scorede dog nogle vigtige mål for klubben i starten af sin tid, ligesom Marcus Rashford har gjort det.

Nu vil Federico Macheda sørge for, at den dobbelte målscorer fra FCM-kampen ikke laver samme stunt, som han selv gjorde.

– Marcus skal arbejde hårdt, ikke vokse et stort hoved, ikke læse eller lytte til al den hype, der er, og så skal han være heldig med skader. Drengen har en fin chance for at spille mere, end jeg gjorde, så han skal forblive rolig og sulten, som han er nu. United vil passe på ham – så alt er i hans favør, siger Macheda ifølge Tipsbladet.dk.

24-årige Federico Macheda nåede på sine seks år i klubben blot at spille 36 kampe med fem mål og seks assists til følge.

INGEN KOMMENTARER