To ud af tre nedrykkere fundet i Allsvenskan

To ud af tre nedrykkere fundet i Allsvenskan

905
0
DEL

I dag blev 28. spillerunde i Allsvenskan afviklet, og det blev en dyr fornøjelse for to hold. Åtvidaberg og Halmstad er begge rykket ud af den bedste svenske række, efter at det blev til nederlag til begge hold her til aften.

Før dagens kampe var Åtvidaberg og Halmstad stadig i live, og med en sejr kunne begge hold have lavet helt om på bundstillingen i Sveriges bedste fodboldrække. Det kom dog aldrig på tale, og faktisk var det kun Halmstad, der reelt set var tæt på at få point i dag.

Falkenbergs var modstanderen, som Åtvidaberg i dag skulle forsøge at tage point fra. Det gik dog ikke særlig godt, og nedrykkerkandidaten blev pløjet ud af banen med hele 6-0. Dermed blev Åtvidaberg sendt ud af Allsvenskan med et brag.

Så gik det en smule bedre for den anden nedrykkerkandidat fra Halmstad, men bedst som holdet troede, at de stadig havde en chance for at overleve i ligaen, så lavede holdet et selvmål, hvilket i sig selv var et meget godt symbol på deres sæson. AIK tog dermed en vigtig sejr til topstriden i overtiden, mens Halmstad måtte bide i det sure æble og indse, at tiden i den bedste svenske række var forbi.

Dermed blev der i dag fundet to af de tre nedrykkere, der ikke skal være blandt de 16 hold i Allsvenskan i den kommende sæson. Kalmar og Falkenbergs kæmper stadigvæk for at overleve endnu en sæson.

INGEN KOMMENTARER