Top 20: De bedste Zlatan-citater

Top 20: De bedste Zlatan-citater

2110
0
DEL

Zlatan Ibrahimovic er altid leveringsdygtig i vilde citater. Sambabold.dk har samlet en liste over de 20 bedste gennem tiderne. 

1) – Zlatan laver ikke audtions, sagde den selvsikre svensker om dengang, han var tæt på at skifte til Arsenal, hvor manager Arséne Wenger ønskede at give ham en prøveperiode.

2) – Overhovedet ikke. Jeg har købt et fly. Det er langt hurtigere, svarede Zlatan kækt på rygterne om, at han havde købt en Porsche.

3) – Jeg kan ikke lade være med at grine over, hvor perfekt jeg er.

4) – Én ting er sikkert: En VM-slutrunde uden mig er ikke værd at se, lød det fra Zlatan, efter at Sverige i efteråret 2013 tabte i de afgørende playoff-kampe til Cristiano Ronaldo og hans portugisiske holdkammerater.

5) – De ting, han kan med en fodbold, kan jeg gøre med en appelsin, sagde Zlatan Ibrahimovic engang om John Carew.

6) – Ingenting. Hun har allerede Zlatan, sagde svenskeren, da en rapporter ville høre, hvad han havde købt til sin kone i forlovelsesgave.

7) – Vi leder efter en lejlighed. Hvis vi ikke finder noget, køber jeg nok bare hele hotellet, sagde Zlatan om sin søgen efter noget beboeligt i Paris, da han i 2012 skiftede til PSG.

8) – Først gik jeg til venstre, det gjorde han også. Så gik jeg til højre, og det gjorde han også. Så gik jeg til venstre igen, og han gik ud for at købe en hotdog, sagde Zlatan om den tidligere Liverpool-spiller Stephane Henchoz.

9) – Jeg er skide ligeglad med, hvem der vinder. Jeg tager på ferie, sagde Zlatan i 2012, efter at det svenske landshold blev slået ud af EM.

10) – Når du køber mig, så køber du en Ferrari.

11) – En skadet Zlatan er en pænt alvorlig ting for ethvert hold.

12) – Kom over til mit hus, skat, og tag din søster med. Så skal jeg vise dig, hvem der er bøsse, svarede Zlatan kontant, da en interviewer stillede spørgsmål til hans seksualitet.

13) – Jeg kan også godt lide fyrværkeri, men jeg tænder det i haver eller i kebabstande. Jeg sætter aldrig ild til mit eget hus, lød det fra Zlatan om Mario Balotellis fyrværkeri-uheld i 2011.

14) Zlatan-stil, fastslog svenskeren, da han blev spurgt, hvorvidt hans spillestil var svensk eller jugoslavisk.

15) – Jeg kan spille alle 11 positioner, for en god spiller kan spille overalt.

16) – Engang klædte jeg mig ud helt i sort – i rigtig Rambo-style – og tog en massiv boltsaks og stjal en militær-motorcykel.

17) – Journalist: »Hvem vinder VM-slutrunden?«
Zlatan: »Kun Gud ved det. «
Journalist: »Det er pænt svært at spørge ham.«
Zlatan: »Hvorfor? Du står over for ham lige nu.«

18) – Jeg skadede dig ikke med vilje, og det ved du godt. Hvis du beskylder mig for det igen, brækker jeg begge dine ben, og det vil være med vilje, cementerede Zlatan overfor Rafael van der Vaart, der engang beskyldte svenskeren for at forsøge at skade ham i en landskamp mellem Sverige og Holland.

19) – Onyewu lignede en heavyweight-bokser. Han var næsten 196 centimeter høj, og han vejede over 95 kilo, men han kunne ikke styre mig, sagde Zlatan om sin tidligere holdkammerat i AC Milan.

20) – Hvis Rooney stadig vil skifte til sommer, så ville jeg råde ham til at komme og spille med mig i Paris. Men han ville være nødt til at vende sig til, at Zlatan scorer endnu bedre mål end ham.

INGEN KOMMENTARER