Xabi Alonso udpeger Real Madrid som en af favoritterne i Champions League

Xabi Alonso udpeger Real Madrid som en af favoritterne i Champions League

1048
0
DEL

Xabi Alonso ser sin tidligere arbejdsgiver som en af favoritterne til at løfte pokalen med de store ører, og så håber han, at de får en succesoplevelse på Camp Nou i aften med en sejr.

Xabi Alonso var kendt som styrmanden og samlingspunktet på Real Madrids hold, men i sommeren 2014 valgte den spanske kongeklub at sælge ham til Bayern München og hentede hans erstatning i selvsamme klub i form af Toni Kroos.

Den spanske midtbanestyrmand bliver nærmest helt nostalgisk, når tankerne får lov til at gå på himmelflugt tilbage til de gode, gamle minder fra store El Clasico-brag.

– Real Madrid har vundet nogle få gange på Camp Nou – f.eks. i 2012. Det var året, hvor vi vandt La Liga med 100 point, men at vinde El Clasico med 2-1 i Barcelona føltes bedre. Det er at godt minde at have for os, siger Xabi Alonso, der tydeligvis ikke har glemt tiden i Real Madrid.

– Det er altid en intens kamp. Også selvom Real er ni eller ti point bag Barcelona. El Clasico er en af de største kampe i fodbolden. Det er som en stor begivenhed, forklarer den spanske playmaker videre ifølge goal.com.

– Forhåbentlig kan vi se en god kamp, hvor Real Madrid slår Barca. Det ville være godt for selvtilliden og stort for klubben.

FC Barcelonas enorme forspring i La Liga umuliggør næsten Real Madrids chancer for at vinde guld i år, men til gengæld lever drømmene og håbet fortsat i Champions League, og spørger man Xabi Alonso, så ser han de hvidblusede som en af de helt store favoritter til at gå hele vejen.

– Alt kan ændre sig i Champions League. Det er helt afgjort et kæmpe mål for dem i denne sæson, eftersom at de ved, at La Liga bliver meget, meget vanskelig at vinde med det pointforspring, Barcelona har lige nu, forklarer Xabi Alonso og fortsætter:

Læs også: Optakt til El Clásico: Når verden ser med

– Men Real Madrid kan slå ethvert hold i verden med de spillere, de har. De kan producere så mange chancer og levere så god fodbold.

– De er helt sikkert en af de store favoritter til at vinde Champions League, fastslår Bayern München-spilleren til slut.

Real Madrid møder Wolfsburg i kvartfinalen i Champions League.

INGEN KOMMENTARER