Troels Bech udebliver fra debatmøde: Udelukker ikke forstærkning

Troels Bech udebliver fra debatmøde: Udelukker ikke forstærkning

1268
0
DEL

Tirsdag aflyste Troels Bech sit debatmøde med danske sportsjournalister, da han spontant skulle rejse til udlandet. 

Martin Albrechtsen er for nyligt blevet skadet, hvilket vil sige, at Brøndby-defensiven er svækket forud fra forårssæsonen. Daniel Agger og den unge Malthe Johansen er de to eneste reelle midterforsvarer i truppen, mens Martin Ørnskov også kan skubbes ned fra den defensive midtbane.

Sportsdirektøren, Troels Bech, aflyste tirdag sit ellers planlagte debatmøde med Danske Sportsjournalister for at tage til et møde i udlandet. BT har taget kontakt til sportsdirektøren og fået følgende udtalelser:

Hvad går mødet ud på?

– Ja, det skal du ikke forvente, at jeg fortæller detaljeret om.

Er I færdige med at handle ind? Det er stadig muligt at hente kontraktløse spillere, og I er jo lidt tynde i midterforsvaret. 

– Man kan sige, at jo længere tid der går, desto mere usandsynligt bliver det, at der sker noget. Dels fordi de spillere, vi i givet fald vil kunne få ind, i den grad vil være uden for kampform, og det vil tage et stykke tid at ændre på det. Og dels fordi vi efterhånden har bragt vores egne spillere i deres bedste forfatning, og det vil vi gerne honorere. Så det virker ikke sandsynligt, at vi handler, fortæller Troels Bech, der dog tilføjer:

– Men derfor skal jeg alligevel være på omgangshøjde til hver en tid.

Læs også: Troels Bech: Vi har fået ekstra fart og fysik til vores offensiv

Om hvorvidt mødet i udlandet omhandler spillerforhandlinger eller ej, så vil sportsdirektøren dog ikke helt udelukke at forstærkninger stadig er en åben mulighed.

Så du kan ikke helt udelukke, at der sker noget?

– Nej, det ville være dumt at udelukke ret meget, siger Troels Bech.

Læs også: Troels Bech er stadigvæk på arbejde i transfervinduets sidste timer

INGEN KOMMENTARER