Tysk avis: Manchester United jagter Wolfsburg-stopper

Tysk avis: Manchester United jagter Wolfsburg-stopper

1767
0
DEL

Manchester United vil opruste defensiven med Wolfsburgs Naldo. Det skriver velinformerede Kicker

De 20-dobbelte engelske mestre fra Manchester United har efter sigende store planer for sommerens transferrude. En ny manager ventes at overtage tøjlerne efter en hakkende sæson under Louis van Gaal, der har været genstand for massiv kritik grundet manglende underholdningsværdi i måden, hvorpå De Røde Djævle har spillet.

Det er dog ikke kun på managerposten, at Manchester United trænger til nyt blod. Truppen har skreget på oprustninger på flere positioner, og særligt i midterforsvaret har fans og eksperter savnet en langsigtet makker til Chris Smalling.

Ham har de nu fundet i Wolfsburg. Således skriver den tyske avis Kicker, der normalt plejer at være ganske velinformerede, at United har kig på brasilianske Naldo og er særdeles interesseret i at hente ham.

Læs også: Benitez midt i Newcastle-krisen: Vil gerne blive her i næste sæson

Den 33-årige midtstopper fik i midtugen comeback ovenpå en skade og gjorde et fortrinligt stykke arbejde sammen med sine holdkammerater, da Wolfsburg besejrede overmagten fra Real Madrid med 2-0 i Champions League.

Naldo har kontraktudløb med Wolfsburg i sommeren 2017, og derfor står Folkevognsklubben med valget om enten at sælge denne sommer eller lade ham gå gratis året efter.

Læs også: Bekræftet: Liverpool-kaptajns sæson er slut

INGEN KOMMENTARER