Uimponerende Manchester United reddet af stolpen – Aston Villa rykker ned

Uimponerende Manchester United reddet af stolpen – Aston Villa rykker ned

946
0
DEL

Manchester United skaffede en snæver 1-0-sejr, som flere gange var på vippen i kampens slutfase. Marcus Rashford stod for kampens eneste mål, som endegyldigt sendte Aston Villa ned i Championship. 

Manchester United tog søndag imod Premier Leagues bundprop fra Aston Villa, som inden i dag havde tabt otte kampe i streg.

Hjemmeholdet, der havde kaptajn Wayne Rooney i startopstillingen for første gang i to måneder, satte sig da også massivt på opgøret, men de store chancer udeblev.

Efter lidt over en halv times spil lykkedes det dog De Røde Djævle at åbne op for Villa-defensiven, og for fjerde gang i Premier Leauge-regi kunne Marcus Rashford sætte sidste fod på bolden.

United fortsatte den kontrollerende ‘game plan‘ og dominerede i stor stil på bolden, men det var langt fra nogen underholdende forestilling, hjemmeholdets fans var vidne til i løbet af de første 45 minutter.

Efter pausen forsøgte Manchester United momentvis at sætte bolden mere på spil, men de store chancer udeblev fortsat.

I kampens slutfase blev Louis van Gaals tropper trykket ned mod eget mål af Aston Villa, som med to nærgående forsøg var tæt på at snyde Manchester United for tre point. Det ene forsøg blev sågar taget af stolpen.

Memphis Depay var dog tæt på at lukke og slukke kampen i overtiden, da han brød fri i venstresiden og modtog en god aflevering, men Villa-målmanden Brad Guzan fik med låret dirigeret bolden ud på stolpen.

Aston Villas niende nederlag på stribe koster dem en nedrykning. Det er nu en kendsgerning, at Birmingham-klubben fra næste sæson spiller i landets næstbedste række.

INGEN KOMMENTARER