United forsøgte at hente Neymar Jr.

United forsøgte at hente Neymar Jr.

1015
0
DEL

Et astronomisk beløb var ifølge Neymars far på bordet, da Manchester United over sommeren forsøgte at hente superstjernen til Premier League.

Efter afgang fra spillere som Robin van Persie, Javier Hernandez og Falcao skulle United udfylde nogle huller på holdet inden sæsonstarten. Anthony Martial blev hentet ind fra Monaco, men nu fortæller Barcelona-spillerens far at Neymar Jr. også blev kontaktet af The Devils:

– Manchester United bød på Neymar. Klubben (FC Barcelona, red.) afviste, og de spurgte, om vi var interesseret i det, men det var heller ikke tilfældet. Barcelona kommer ikke til at sælge Neymar, da han stadig har tre år tilbage af sin kontrakt, udtaler Neymars far ifølge The Independent.

Manchester United skulle angiveligt have haft et bud på hele 1,3 milliarder kroner på bordet, hvilket ville have gjort Neymar til den dyreste fodboldspiller nogensinde.

United lagde ifølge faderen, stor vægt på at Neymar Jr. ikke skulle stå i skyggen af nogen i Manchester, men det var altså ikke nok til at overbevise den vævre brasilianer.

Neymar har scoret fire mål i seks kampe i La Liga i denne sæson.

INGEN KOMMENTARER