United-veteran om kontraktudløb: Jeg ved ikke, hvad der skal ske

United-veteran om kontraktudløb: Jeg ved ikke, hvad der skal ske

890
0
DEL

Michael Carricks kontrakt med Manchester United udløber efter sæsonen, og den rutinerede spilfordeler ved ikke, hvorvidt den forlænges eller ej. 

I 2006 hentede Manchester United Michael Carrick i Tottenham Hotspur, og gennem adskillige sæsoner har han været en vital figur hos De Røde Djævle.

Til sommer kan romancen mellem Michael Carrick og Manchester United dog være slut, eftersom at en ny aftale endnu ikke er blevet indgået.

Hovedpersonen selv aner endnu ikke, om han får forlænget kontrakten, men forbliver rolig.

– Min kontrakt løber ud, og ærlig talt er jeg endnu ikke sikker på, hvad der skal ske, siger Michael Carrick til Daily Mirror.

– Jeg har ikke hørt noget for nylig. Forhåbentlig vil jeg høre noget inden længe, fortsætter den engelske midtbaneveteran.

Læs også: Avis: Chelsea vil kapre ‘den næste Roy Keane’

– Jeg gør ikke nogen stor sag ud af det for at være ærlig. Jeg må bare vente og se, hvad der sker. Jeg er ret afslappet omkring det.

– Jeg har været her i lang tid og har haft nogle store oplevelser, og jeg elsker klubben. Det er et fantastisk sted at spille, forklarer Carrick.

– At spille kampe, såsom et derby, er dét, der holder entusiasmen kørende i længere tid, så nu må vi vente og se, hvad der sker, slutter den 34-årige midtbaneveteran.

Micahel Carrick er noteret for 22 Premier League-optrædener i indeværende sæson.

Læs også: Analyse: Hvem bliver Brøndbys nye træner?

INGEN KOMMENTARER