Utilfreds Sparv: Vi var alt for forsigtige

Utilfreds Sparv: Vi var alt for forsigtige

630
0
DEL

FC Midtjylland tabte i går hele 5-1 til Manchester United, hvilket irriterer finske Tim Sparv. 

FC Midtjylland tog til Manchester med et godt udgangspunkt, hvor de hjemme i Herning havde slået de engelske giganter med 2-1. Den finske midtbanemotor Tim Sparv mener, at man grundet det udgangspunkt var for forsigtige i returopgøret.

Det var dog først efter 63 minutters spil, at United kom på samlet 3-3, men derfra gik det da også galt, og det irriterer FC Midtjyllands Manchester United-fan:

– Jeg er helt klart ikke tilfreds. Jeg er lidt sur, lidt ødelagt og lidt træt af det. Vi skulle have gjort det bedre. Vores spil blev for forsigtigt. Vi forsøgte at presse, men ikke som hold. Det var kun et par stykker, der deltog. Vi blev for forsigtige på grund af det gode resultat, vi havde, tror jeg, siger Sparv til bold.dk, hvor han dog også har ros tilovers for modstanderen:

– Det var en kombination. United var helt sikkert bedre end i sidste uge. Og fair nok. Det bedste hold vandt, og de går fortjent videre. Men jeg er skuffet over, at vi ikke kunne bygge på den første kamp og vise det rigtige FCM-hold, som vi ved, er der et sted. Det er ikke en rar fornemmelse.

På søndag tager midtjyderne imod AaB, mens de på torsdag får besøg af FC København, hvilket er to kampe, der nemt kan være afgørende for toppen af Alka Superligaen. Fokus er derfor på de kampe.

– På mandag har vi glemt denne kamp. Vi er klar og glæder os til de to store kampe. Vi skal også huske på, at hvis vi vil spille op stadioner (Old Trafford, red) som dette igen, er vi nødt til at præstere i ligaen, siger Tim Sparv og uddyber:

– Nederlag som dette er den del af fodbolden, og det er man nødt til at leve med. Vi skal videre som hold, og det kommer vi. Det bliver ikke noget problem, tror jeg. Det vil overraske mig meget, hvis ikke vi har lært noget af at spille mod et af de bedste hold i Europa, afslutter finnen.

INGEN KOMMENTARER