Van Gaal: Glade for at spille Europa league

Van Gaal: Glade for at spille Europa league

776
0
DEL

Normalt forbindes en klub af Manchester Uniteds størrelse med Champions League, men klubben selv er glade for at spille Europa League. Sådan lyder meldingen fra holdets manager, Louis van Gaal.

Manchester United blev slået ud af gruppespillet i den indeværende Champions League-sæson. Holdet trådte derfor ind i Europa Leagues slutspil. Her besejrede De Røde Djævle som bekendt danske FC Midtjylland, og Louis van Gaal er stolt over det stykke arbejde, som United laver i turneringen. Nu skal van Gaal & co. op imod ærkerivalerne fra Liverpool i ottendedelsfinalenerne i Europa League.

På et pressemøde gjorde han det helt klart, at man ikke er kede af at spille Europa League.

– Andre hold spiller Champions League. Vi taler om Liverpool og Manchester United. Vi er glade for at spille i Europa League. Det her er ikke vores æra. Det er ikke normalt, at en klub regerer som mestre 20 år i streg, siger Louis van Gaal ifølge Dailymail og fortsætter:

– Men Manchester City, Arsenal og Chelsea spiller stadig i Champions League. Så det er seks klubber, hvis man også husker Tottenham, der stadig spiller europæisk, og det skal vi være stolte over, fortæller van Gaal.

Manchester United skal en tur til Anfield i morgen i det første opgør af to, og hvis Djævlene vinder, vil det være den femte sejr i træk over Liverpool.

Læs også: Bendtner melder fra til landsholdet

Læs også: Thomas Frank om farvel: Jeg har altid brændt for klubben 

INGEN KOMMENTARER