Troels Bech: Ikke udsigt til flere ændringer i Brøndby-staben

Troels Bech: Ikke udsigt til flere ændringer i Brøndby-staben

1212
0
DEL

Brøndbys sportsdirektør Troels Bech fortæller, at der ikke er udsigt til yderligere udskiftninger i trænerstaben omkring holdet. 

Onsdag har været en kaotisk og turbulent dag på den københavnske vestegn ovenpå en tirsdag med afsløringer om klubejer Jan Bech Andersens offentlige kritik af Thomas Frank og den daværende sportsdirektør Per Rud. Det var sket under dæknavnet ‘Oscar’, og det havde alvorlige konsekvenser til følge den efterfølgende dag.

Først meddelte Brøndby IF, at man havde afskediget administrerende direktør Søren Vadmand, og kort efter annoncerede Thomas Frank så sit stop i klubben, hvorefter Auri Skarbalius blev præsenteret som ny, midlertidig cheftræner.

Læs også: Jan Bech Andersen med officiel undskyldning til Brøndbys fans

Med cheftrænerfyringer følger også ofte afskedigelser længere ned i staben, men Brøndbys sportsdirektør Troels Bech fastslår, at der ikke er udsigt til yderligere udskiftninger.

– Det er ikke udsigt til andre ændringer. Auri har givet tilsagn om at overtage holdet frem til sommer, og resten af staben har gjort det samme, siger Troels Bech ifølge TV2 News.

Læs også: Thomas Frank om farvel: Jeg har altid brændt for klubben

Ganske vist reddede Auri Skarbalius de blå-gule fra nedrykning i sidste spillerunde af 12/13-sæsonen, men statistisk er han en af de ringeste trænere, Brøndby har haft de senere år. Troels Bech forklarer dog, at situationen nu er en anden.

– Men situationen er en anden nu. Vi er medaljekandidater med et noget andet afsæt end tidligere. Jeg synes ikke, vi skal lade fortiden lægge ham til last, siger Bech.

Auris første prøve med dette Brøndby-hold bliver weekendens hjemmekamp mod Randers FC.

Læs også: Rojo afslører: Denne holdkammerat er min chauffør

INGEN KOMMENTARER