Viborg-profil forlænger kontrakten

Viborg-profil forlænger kontrakten

738
0
DEL

Osama Akharraz har netop forlænget sin kontrakt med Viborg FF, så den nu strækker sig frem til udgangen af 2017.

En forlængelse af samarbejdet mellem Viborg FF og Osama Akharraz har hængt i luften den seneste tid, og nu bekræfter klubben så, at man er nået til enighed om en forlængelse på to år.

Den unge Viborg-profil er rigtig tilfreds med forlængelsen af sin kontrakt i Viborg, hvor han er meget glad for at være.

– Jeg er rigtig glad for at være i Viborg. Jeg sætter stor pris på den tillid, jeg har fået fra Ole og trænerteamet, hvilket betyder meget for mig.

– Samtidig har jeg også kunnet mærke en stor opbakning fra alle andre i og omkring klubben, så det har på alle måder været en positiv oplevelse for mig at komme til VFF. Derfor er det selvfølgelig også attraktivt for mig at fortsætte i klubben, og det ser jeg frem til, siger Akharraz i en pressemeddelelse sendt ud af klubben.

Osama Akharraz’ nye kontrakt strækker sig frem til udgangen af 2017.

INGEN KOMMENTARER