Video: Bruger Ronaldo igen vold mod modstanderen her?

Video: Bruger Ronaldo igen vold mod modstanderen her?

1665
0
DEL

Cristiano Ronaldo beskyldes nu for sjette gang af medier og fans for at have slået eller sparket ud efter en modstander. Onsdag aften gik det udover Levantes Lucas Orban. 

Det går ikke just som forventet på banen for Cristiano Ronaldo eller holdkammeraterne i Real Madrid. Det er måske også derfor, den portugisiske verdensstjerne har lettere ved at tænde af og lade frustrationerne gå udover medspillere.

Onsdag aften kom Cristiano Ronaldo atter i søgelyset for en uheldig optræden, da han blev beskyldt for at slå Levantes Lucas Orban i hovedet.

Det er sjette gang, at den tredobbelte Ballon d’Or-vinder beskyldes for at udøve vold mod en modstander.

Ronaldo blev opdaget i at have sparket en modstander fra Sporting Gijon bagi i en La Liga-kamp tilbage i januar måned, og blot en uge efter var den gal igen, da portugiseren sparkede ud efter en Real Betis-spiller.

Læs også: Medie: Manchester United klar med astronomisk beløb for Ronaldo & Ramos

I oktober blev Cristiano Ronaldo også beskyldt for at losse ud efter en modspiller i en kamp mod Las Palmas, men dommeren bemærkede intet, hvorfor Real Madrid-stjernen slap for en straf.

I november måned blev Cristiano Ronaldo pågrebet i to gange at have opført sig usportsligt. Først i en kamp mod Sevilla, hvor det på de efterfølgende tv-billeder så ud til, at han slog ud efter den polske midtbanespiller Grzegorz Krychowiak. Sidst på måneden svingede Ronaldo også en albue i nakken på Dani Alves i det så højt besungne El Clasico-opgør. Situationen endte ud i, at Barcelona-backen fik tildelt et gult kort.

Video: Overskudsfyldt Klopp griner hånligt af Bayern-nederlag

Derfor er det nu femte gang, at Cristiano Ronaldo bliver beskyldt for at have opført sig usportsligt overfor modstanderne.

Fælles for episoderne er, at den flamboyante målscorer slipper for udvisninger, som ellers normalt plejer at falde i sådanne episoder.

Se selv klippet fra i onsdags mod Levante nedenfor.

Læs også: Hodgson skamroser Rashford: Mulighed for udtagelse til EM

Læs også: Barcelona vandt stort og slog vild rekord

INGEN KOMMENTARER