Vild historie: Klopp droppede køb af angriber, fordi han ikke jublede korrekt

Vild historie: Klopp droppede køb af angriber, fordi han ikke jublede korrekt

2385
0
DEL

Carsten Cramer, som sidder i Dortmunds marketingafdeling, fortæller en vild historie om tiden under Jürgen Klopp. Den karismatiske træner droppede et køb af en angriber, han ellers havde set sig lun på gennem længere tid, efter at han så, hvordan han fejrede en scoring. 

Jürgen Klopp er kendt for at værne om passionen og fællesskabet i fodbolden, og den humørfulde tysker kigger tilsyneladende ikke kun på fodboldfærdigheder hos en spiller, når han skal sammensætte et hold.

Carsten Cramer, som sidder i marketingafdelingen hos Borussia Dortmund, har en temmelig vild historie at berette om. Klopp skulle engang have droppet et køb af en angriber, som han ellers havde set sig lun på, efter at han så ham fejre en scoring. Den pågældende angriber spillede ikke for holdet, og derfor blev han vejen for let til Dortmund.

– Der er en historie, som Jürgen (Klopp, red.) engang fortalte mig om en angriber, han var interesseret i. Han så adskillige videoer af ham og sagde: “Det er en angriber, jeg ønsker at hente”.

Læs også: Mata beklager sit røde kort: Vil lære af det

– Så så han ham spille, og han scorede et mål. Han så, hvordan han fejrede scoringen og sagde: “Denne gut er ikke noget for Dortmund. Han fejrer for sig selv og ikke for klubben, forklarer Carsten Cramer ifølge MirrorFootball.

Læs også: Liverpool-helten Benteke erkender: Ikke den største kontakt

– Alle spillerne ved, at klubben er det vigtigste. Jeg er sikker på, at brandingen af den filosofi var vigtig, da vi hyrede en som Jürgen Klopp, fortæller Cramer videre.

Jürgen Klopp var Dortmund-træner i perioden 2008-2015.

Læs også: Irritabel Brøndby-træner til studievært: Du hørte vist ikke, hvad jeg sagde

INGEN KOMMENTARER