Palermo-præsident: Palermo er tabere, der kun tænker på penge

Palermo-præsident: Palermo er tabere, der kun tænker på penge

914
0
DEL

Den italienske fodbold-boss Maurizio Zamparini, der er præsident for Palermo, har revset sit eget hold og sine egne spillere. I et interview har han således beskrevet sit hold som tabere og sine spillere som nogle, der kun tænker på penge.

Baggrunden for de kradsbørstige udtalelser kan efter al sandsynlighed spores tilbage til søndag aften, hvor Palermo tabte 3-1 til Inter. Nederlaget medførte samtidigt, at de kun har et enkelt point ned til nedrykningsstregen.

– Jeg så et Palermo-hold med dårlig mentalitet. De er et hold, men de er tabere, rasede Zamparini i Radio Kiss Kiss Napoli.

Præsidenten stoppede dog ikke ved, at kalde sit hold for et taber-hold. Han mener ydermere, at der er noget grundlæggende galt med spillerne i den syditalienske klub. Han mener at Palermo kunne lære noget af de andre bundhold i Serie A, hvad angår indstilling og tilgang til spillet.

– Palermo spiller ikke fodbold lige nu. Vi må tage ved lære af Frosinone og Carpi. Spillerne tænker kun på penge. Vores lønbudget er 35 millioner euro [260 millioner kroner] mens Frosinone, der kun er et enkelt point under os, har et lønbudget på fem millioner euro [37 millioner kroner].

 

 

INGEN KOMMENTARER