Villareal sejrer for første gang i fem kampe

1137
0
DEL

Her til aften var Villareal på besøg hos Eibar. En kamp, der godt kunne vise sig, at blive svær for gæsterne, der kom til Eibar i ringe forfatning. De fire forudgående La Liga-kampe var således endt uden sejr for Villareal. Det var dog seks kampe siden, at hjemmebaneholdet havde vundet en kamp, så håbet var lysegrønt for Villareal.

Kampen kunne dog ikke starte meget værre for gæsterne, der skulle bruge en sejr for fortsat at have en “sikker” plads i næste års Champions League-kvalifikation. Efter 20 minutter betød sløjt forsvarsspil, at Eibar kunne bringe sig foran. Kampen var dog fuldstændig åben ved halvleg, fordi Adrian havde udlignet for gæsterne efter cirka en halv times spil.

Der skulle kun gå fem minutter af anden halvleg, før gæsterne fra Villareal, nærmere bestemt Soldado, bragte sig foran 2-1. Målet så dog mærkeligt ud, fordi Soldado var fuldstændig umarkeret og uopdækket i situationen. Eibar-spillerne troede øjensynligt, at de havde styr på Soldado i en offside-fælde. I hvert fald appellerede de voldsomt for offside i kølvandet på målet, men målet fik lov at gøre sig gældende.

Villareal formåede at fastholde føringen resten af kampen, hvilket betød, at de fik deres første sejr i fem kampe og at de i øvrigt indtager den Champions League-givende fjerdeplads med 8 point ned til Celta Vigo på femtepladsen.