Wenger var tæt på at signe Pochettino

Wenger var tæt på at signe Pochettino

1050
0
DEL

Tottenham tager i dag imod Arsenal hjemme på White Hart Lane. De to klubbers managere, Mauricio Pochettino og Arsene Wenger, kunne have arbejdet sammen, da Pochettino stadig var aktiv. Det afslører Sportsmail.

Det er blevet kaldt det største north London derby i over 50 år. Når holdene i dag tørner sammen på White Hart Lane, kan resultatet give en stor indikation om, hvem der er det bedste bud på at fange Leicester, der indtager førstepladsen i Premier League.

Indiskutabelt er det, at kampen bliver et opgør mellem to superstærke hold, men også på trænerfronten er begge klubber særdeles godt besat.

Læs også: Mulig Manchester United-opstilling mod West Bromwich

Mauricio Pochettino, der tog turen fra Southampton til The Lilywhites i 2014, har fået stabiliseret Spurs’ defensiv, mens han har implementeret et presspil, der har gavnet Tottenham i stor stil denne sæson.

På den anden side af midterlinjen står Arsene Wenger. Franskmanden, der har stået i spidsen for Gunners siden 1996, skaffet tre Premier League-titler til den røde del af London. Han var manden, som stod i spidsen for det Arsenal-mandskab, der i 2003-04 gik en hel sæson igennem uden at blive besejret.

Netop de to trænere kunne have arbejdet sammen, da “Poch” stadig spillede. I 2003 øjnede Arsene Wenger muligheden for at signe Pochettino, der dengang slog sine folder franske Bordeaux. Wenger var og er stadig kendt for at scoute i det franske, og den 66-årige manager var angiveligt interesseret i at tilknytte argentineren til sit, i forvejen, stærke hold. Det fortæller den daværende europæiske scout, Damien Comolli.

Men tingene gik anderledes. Wenger hentede istedet schweiziske Phillipe Senderos, mens Pochettino rejste syd på til Espanyol.

Læs også: Spilforslag: Getafe-Sevilla

INGEN KOMMENTARER