Ivanovic: Kunne ikke klare presset som mestre

Ivanovic: Kunne ikke klare presset som mestre

1007
0
DEL

I en artikel til Daily Mail fortæller Chelseas forsvarsspiller Branislav Ivanovic, at han og holdkameratterne ikke kunne klare det pres, der ligger på et engelsk mesterhold. Vi mistede kontrollen, fortæller Ivanovic.

Sæsonen har mildest talt været rædselsfuld for Chelsea. Til trods for en optur de seneste par uger har holdet skuffet fælt, efter de sidste år vandt Premier League. De dårlige resultater har bragt trænerfyring, transferrygter og uro med sig.

Læs også: Everton vil have den iranske Messi

Nu erkender klubbens serbiske landsholdsanfører, Branislav Ivanovic, at truppen ikke har kunne håndtere det pres, som Premier League-titlen medfører. Han troede faktisk, at klubbens ejer, Roman Abramovich, ville fyrespillerne grundet de sløje resultater, men som vanen tro var det træneren, der måtte lade livet.

– Vi vidste ikke, hvad der gik galt omkring os. Ingen i klubben vidste det. Vi sluttede fantastisk af sidste sæson. Vi tog trofæet og vidste, at det ville blive svært, fortæller Branislav Ivanovic til Daily Mail og fortsætter:

– Jose (Mourinho, red.) fortalte os, at det sværeste altid er sæsonen efter, man har vundet ligaen. Alle er ekstra motiverede, når de skal møde mestrene. Vi var klar til det, men det gik galt fra starten, og vi mistede kontrollen over vores spil og sind, uddyber Ivanovic.

Ivanovic indrømmer, at den dårlige periode var svær at sluge.

– Personligt var de fire måneder nogle af de sværeste i min karriere. Spiller for spiller kunne vi ikke håndtere det pres at være engelske mestre, siger Ivanovic.

Chelsea tager i dag mod Stoke hjemme på Stamford Bridge. Kampen sparkes i gang klokken 16.

Læs også: Celta Vigo-profil: Havde tilbud fra mange klubber

INGEN KOMMENTARER