William Carvalho: Jeg har altid beundret Arsenal

William Carvalho: Jeg har altid beundret Arsenal

906
0
DEL

Arsenals fans har længe råbt på forstærkninger til truppen, og måske ligger svaret i Sporting Lissabon, hvor den talentfulde midtbanespiller siger, at han har været stor fan af Arsenal siden Thierry Henry-dagene. 

Den 23 årige defensive midtbanespiller har igennem lang tid været rygtet til den engelske Premier League. I sommers blev han blandt andet rygtet til den engelske storklub Arsenal – et skifte, som Carvalho nu selv åbner op for kan blive aktuelt.

I følge Goal.com har den unge portugiser, i et interview med den portugisiske avis Abola, fortalt, at han er glad for at være i Sporting Lissabon lige nu, men at han har beundret Arsenal siden Thierry Henry-dagene:

– Jeg er, hvor jeg gerne vil være lige nu, hvilket er Sporting, og hvis jeg forlader klubben, er det fordi jeg ved, at mit job her er gjort. Jeg vil gerne vinde Primeira Liga her, siger Carvalho og fortsætter:

– Jeg vil ikke sige for meget, men der er én klub, som jeg altid har beundret: Arsenal. På grund af Thierry Henry, som jeg altid har nydt at se spille. Måske er det derfor, jeg er så tiltrukket af Premier Leauge.

Om vi i fremtiden får William Carvalho at se på Emirates Stadium, må tiden vise. I første omgang gælder det for William Carvalho og resten af Sporting Lissabon-holdet kampen på søndag ude mod Vilafranquense i den portugisiske Premeira Liga.

INGEN KOMMENTARER