AaB møder AGF i pokalsemifinale – Riddersholm er optimistisk

AaB møder AGF i pokalsemifinale – Riddersholm er optimistisk

1207
0
DEL

AaB vandt i går aftes kvartfinalen i DBU’s pokalturnering med 4-0 over FC Roskilde og skal derfor møde AGF i semifinalen. Et opgør aarhusianernes træner Glen Riddersholm ser frem til med optimisme.

FC Roskilde, der til dagligt spiller i 1. division kunne ikke klare overmagten, da AaB vandt 4-0 i pokalopgøret. Nu venter AGF i semifinalen for nordjyderne.

AGF’s cheftræner Glen Riddersholm var på lægterne til kampen mellem FC Roskilde og AaB og udtalte sig efterfølgende til Jyllands-Posten:

– Det er en klassemodstander, vi skal op mod. Vores anden halvleg i den seneste kamp i Aalborg giver os en fornuftig optimisme, men vi er bevidst om, at vi skal toppræstere i fire halvlege for at have en reel chance for at komme i pokalfinalen, siger AGF-træneren.

Den første semifinale spilles i Aalborg onsdag 13. april kl. 18.00, mens der er returkamp torsdag 21. april kl. 20.00 i Aarhus.

Læs også: AaB-profil stopper til sommer, og tager over som assistent

– Man ved aldrig, om det er en fordel at spille på udebane først, men det er nok ikke en ulempe. Det er at foretrække at slutte på hjemmebane, når det skal afgøres over to kampe, siger Glen Riddersholm.

Sidst de to hold mødtes blev resultatet 2-2 efter en dramatisk afslutning med flere mål indenfor de sidste minutter – blandt andet et af målmand Steffen Rasmussen. Det bliver spændende om de to hold kan gentage gyseren i de to gange 90 minutter i pokalturneringen.

I den anden semifinale mødes FC København og Brøndby, den første kamp spilles onsdag aften i Parken.

INGEN KOMMENTARER