Ærgerlig Kahlenberg: Det er sgu lang tid siden, vi sidst har vundet...

Ærgerlig Kahlenberg: Det er sgu lang tid siden, vi sidst har vundet i Parken

1439
0
DEL

Thomas Kahlenberg kunne dårligt huske, hvornår Brøndby sidst sejrede i løvens hule, og han ærgrer sig også over, at det ikke skulle blive denne gang.

Onsdag fik Brøndby 1-1 i Telia Parken mod de evindelige rivaler fra F.C. København i første af to pokalsemifinaler. De blågule var da ellers tæt på at stikke af med en smal 1-0-sejr, men hjemmeholdets anfører Thomas Delaney ville det anderledes med en scoring syv minutter før tid.

Auri Skarbalius’ tropper kunne ellers have hentet en historisk sejr i Telia Parken, hvor man ikke har vundet i næsten 12 år – lige fraset en Royal League-sejr i 2007 – og det ærgrer Brøndbys vicekaptajn Thomas Kahlenberg gevaldigt, at det heller ikke skulle være denne gang.

– Årh, det er lang tid siden. Lad mig lige tænke… Jeg var jo selv med dengang, var jeg ikke, spørger Kahlenberg ifølge Ekstra Bladet, inden intervieweren konstaterer, at Brøndby sidst vandt i Parken i 2004.

– Ja, det er rigtigt. Det er sgu lang tid siden. Vi var faktisk tæt på at slå dem her for to år siden, hvor de udligner til 1-1 endnu senere – og der ødelagde Delaney det også. Det er ved at være en dårlig vane, at han skal score i det sidste minutter. 1-1 er et fornuftigt resultat, men 1-0 havde da været federe. Det er ærgerligt, at de scorer på lidt af en tilfældighed, men vi var også trætte til sidst, forklarer Brøndbys playmaker.

INGEN KOMMENTARER