Iskold Zanka: Jeg giver – for at sige det ligeud – ikke...

Iskold Zanka: Jeg giver – for at sige det ligeud – ikke en fuck for Brøndbys fans

2543
0
DEL

F.C. København-stopperen Mathias ‘Zanka’ Jørgensen er rent ud sagt fuldstændig ligeglad med, om Brøndbys fans får en udelukkelse til næste derby ovenpå gårsdagens uroligheder i Telia Parken.

F.C. København sikrede onsdag aften sig et 1-1-resultat i første pokalmøde med ærkerivalerne fra Brøndby IF på et sent mål af Thomas Delaney.

Efter kampen var der uroligheder nede på Brøndbys udebaneafsnit, hvor en større gruppe blågule tilhængere kastede med flagpinde og andre farlige genstande. Nogle Brøndby-supporter kravlede sågar op på spillertunnellen for at få fat på modstanderholdets fans, og uden for stadion fortsatte urolighederne.

Det fik administrerende direktør i Parken Sport & Entertainment, Anders Hørsholt, til at udtale, at de i selskabets ledelse skal overveje, hvorvidt Brøndbys fans overhovedet skal være velkomne senere på måneden i ligaderbyet.

Lige præcis den kommentar fra FCK-bossen blev flettet ind i et interview med Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, der forklarede, at han var fuldkommen ligeglad med, om Brøndbys fans kommer med til næste derby.

Læs også: Ballade i Parken: FCK-boss overvejer stop af billetsalg til Brøndby-fans

– Jeg ved ikke, om Brøndby skal acceptere det. Jeg tror mere, at det er dem eller Brøndbys ledelse, som står med et problem. Ikke så meget os fodboldspillere, som skal stå og diskutere det. Så jeg er sikker på, at de også tager hånd om det.

– Jeg giver – for at sige det ligeud – ikke en fuck for Brøndbys fans. Det gider jeg ikke rigtig at tænke over. Jeg synes, det er en skam… jeg synes, der bliver skabt en rigtig god kulisse herinde. Men om de kommer eller ej, det er slet ikke min diskussion, og det er ikke beslutning, så det gider jeg ikke rigtig beskæftige mig med, siger ‘Zanka’ til TV2.

Pokalreturen spilles om to uger på Brøndby Stadion.

Læs også: Ærgerlig Kahlenberg: Det er sgu lang tid siden, vi sidst har vundet i Parken

INGEN KOMMENTARER