Delaney efter derby-remis: Brøndby var bedre end os den første halve time

Delaney efter derby-remis: Brøndby var bedre end os den første halve time

1316
0
DEL

F.C. Københavns anfører Thomas Delaney var ikke tilfreds med spillet de første 30 minutter. Holdet fulgte simpelthen ikke den taktiske game plan, men da der var spillet en halv time fik de styr på sagerne, mener den danske landsholdsspiller. 

Det blev et remis i Telia Parken, da F.C. København krydsede klinger med ærkerivalerne fra Brøndby IF i første af to pokalsemifinaler.

Hjemmeholdets anfører Thomas Delaney, der stod for københavnernes eneste mål, mener ikke, at han og holdkammeraterne præsterede godt nok i løbet af den første halve time. De sad for langt fra Brøndby-spillerne, mener han.

– Jeg er ærgerlig over de første 30 minutter, før der var Brøndby bedre end os. Vi udførte ikke den taktik, der var lagt for dagen. Heldigvis fik vi det ændret efter 30 minutter, hvor vi fik det løst, og derfra var kampen, som vi gerne ville have den, siger Delaney ifølge bold.dk og fortsætter:

Læs også: Boysen: Det var 10 minutter fra at være helt perfekt

– Vi spillede mod tre centrale midtbanespillere, og vi kunne ikke følge med de første 30. Vi havde fornemmelsen af, at de fik spillet bolden for nemt ud for eksempel på målspark, som ellers er det nemmeste at lukke.

Efter kampen var FCK-manager Ståle Solbakken ude med offentlig kritik af en række profiler på holdet, herunder Thomas Delaney, og midbanedirigenten kan sagtens genkende den kritik, Ståle rejser.

– Man har en kerne på et hold, som skal levere, og det gjorde vi ikke de første 30. Det er vores ansvar at få det ændret. Vi spillede mod et hold, som forsøgte at låse os op, og det gjorde vi, men vi fik det løst på banen, fortæller Delaney.

– Det er en meget god tendens, og vi har vist en stime på 10 år uden nederlag i Parken, og det er værd at tage med. Men jeg er ikke tilfreds med resultatet. Inden kampen havde jeg ikke solgt den for 1-1, siger Delaney til slut.

Gårsdagens pokalderby var bare ét af i alt tre arvefjendeopgør i april måned.

Læs også: Iskold Zanka: Jeg giver – for at sige det ligeud – ikke en fuck for Brøndbys fans

INGEN KOMMENTARER