Flere Brøndby-fans er blevet sigtet for vold mod tjenestemand efter pokalbrag

Flere Brøndby-fans er blevet sigtet for vold mod tjenestemand efter pokalbrag

3035
0
DEL

Syv Brøndby-tilhængere er blevet sigtet for vold mod en tjenestemand, efter pokalkampen mod FCK onsdag aften. 

Det gik vildt for sig, da der onsdag aften blev fløjtet af i derbyet mellem FCK og Brøndby.

Efter kampen, der endte uafgjort, kammede det over for en række af Brøndbys medrejste tilhængere, der kastede flagpinde, jernrør og kanonslag ind på banen. Ligeledes formåede 50-100 Brøndby-fans at nedbryde indhegningen der var omkring udebaneafsnittet. Det skriver Ritzau torsdag.

Læs også: Ballade i Parken: FCK-boss overvejer stop af billetsalg til Brøndby-fans

Vagtchef ved Københavns politi, Lars WesterWeel, fortæller endvidere, at syv af Brøndbys fans er blevet sigtet og anholdt, efter at de har udøvet vold mod en tjenestemand efter kampens afgørelse.

Brøndbys medbragte kontrollører havde svært ved at styre de opstemte Brøndby-tilhængere, så FCK’s kontrollørkorps måtte løbe ned til udebaneafsnittet for at hjælpe, men kontrollørerne fik først dæmpet gemytterne efter et kvarter, hvor der i mellem tiden berettes om, at mindst én Brøndby-fan har hoppet på den teltdug, der dækker spillertunnelen.

Både Brøndby og FCK-spillerne blev holdt i sikkerhed nede i omklædningsrummene, ligesom også TV3+’s filmhold måtte søge tilflugt fra balladen.

Læs også: Iskold Zanka: Jeg giver – for at sige det ligeud – ikke en fuck for Brøndbys fans

FCK’s anfører, Thomas Delaney, fortalte efterfølgende at han var ved at blive ramt af et af de jernrør, der blev kastet ned mod FCK-spillerne fra Brøndbys tilhængere.

– Jeg gik lige under et jernrør. Jeg slap. De rammer ikke så godt.

– Jeg så ikke alt, hvad der skete, da jeg løb hurtigt ind. Det er ærgerligt, at sådan noget sker, og det tror jeg også, at Brøndby-spillerne synes, siger Thomas Delaney i følge Ritzau.

INGEN KOMMENTARER