Ballade i Parken: FCK-boss overvejer stop af billetsalg til Brøndby-fans

Ballade i Parken: FCK-boss overvejer stop af billetsalg til Brøndby-fans

3106
0
DEL

En større gruppe Brøndby-fans gik grassat i Telia Parken efter pokalderbyet mod F.C. København. Nu overvejer administrerende direktør i Parken Sport & Entertainment, hvorvidt de blågules tilhængere overhovedet skal have mulighed for at købe billet til Superliga-derbyet senere på måneden.

Brøndby IF var tæt på en historisk triumf i Telia Parken, men F.C. Københavns anfører Thomas Delaney ville det anderledes og sikrede 1-1 med syv minutter igen.

Efter kampen kammede det fuldstændig over for en større gruppe Brøndby-fans, der kastede med pinde fra flag og generelt udviste en meget aggressiv adfærd.

Øjenvidner beskriver episoden som voldsom og direkte farlig, og det smittede da også af på Anders Hørsholt, der nu vil overveje, hvorvidt der overhovedet skal frigives billetter til udeholdets fans d. 17. april, når de to ærkerivaler tørner sammen i Alka Superliga-regi.

– Vi må seriøst overveje, om det overhovedet er værd at sælge billetter til dem (Brøndby-fans, red.) 17. april, siger Anders Hørsholt, administrerende direktør i Parken Sport & Entertainment, til Ekstra Bladet.

Læs også: Svensk landstræner: Brøndby er ikke aktuelt for mig

Uroen og balladen i Danmarks nationalarena stoppede dog langt fra her.

Således hoppede et mindre antal Brøndby-fans op på spillertunnellen for at komme i clinch med en gruppe FCK-fans, og da de så blev lukket ud af Telia Parken, måtte en større gruppe politifolk og kontrollører storme ud for at stoppe urolighederne. Det skriver Jyllands-Posten.

Læs også: Boysen: Det var 10 minutter fra at være helt perfekt

INGEN KOMMENTARER