Agent ser Brøndby som det perfekte match for serbisk stjernefrø

Agent ser Brøndby som det perfekte match for serbisk stjernefrø

4941
0
DEL

Stortalentet Vanja Vucicevic vil gerne til en klub som Brøndby IF for at videreudvikle sig, fortæller hans agent Dejan Joksimovic, der kalder vestegnsklubben for fantastisk. 

I januar måned blev den blot 17-årige Vanja Vucicevic kædet sammen med Brøndby IF, men et køb af den serbiske angriber blev aldrig realiseret.

Det betyder dog ikke, at rygterne lægges i graven. Tværtimod får de nyt liv, efter at agenten til det serbiske stjernefrø har udtalt, at han ser Brøndby IF som det perfekte match.

– Brøndby er en fantastisk klub, og det er lige præcis en klub som Brøndby, Vanja gerne vil til, siger Dejan Joksimovic, agent til Vanja Vucicevic, til tipsbladet.dk og fortsætter uddybende:

Læs også: TV3-boss: Brøndbys førerposition på tv-markedet er ikke så udtalt som tidligere

– De har været interesseret i Vanja, men jeg ved ikke, om de stadig er det. Jeg har ikke hørt fra dem i tre måneder, men jeg har været til møde i klubben, og jeg synes, det er en fantastisk klub. Jeg var meget imponeret over faciliteterne og klubbens arbejde med unge spillere. Erik Larsen (mangeårig scout for Michael Laudrup, red.) er min gode ven, så jeg ved meget om Brøndby og dansk fodbold.

Agenten afslører, at der allerede på nuværende tidspunkt er henvendelser fra de største klubber rundt om i Europa, men han ser en mellemlanding i enten Danmark eller Belgien som ideel, inden man skal tage det helt store spring.

– Der er blandt andet interesse fra AC Milan, Valencia og Bayern Müncen, der alle vil have ham her og nu, men så kommer han naturligvis ikke til at spille førsteholdsfodbold lige med det samme, og det mener jeg ikke er vejen frem. Derfor er lande som Danmark og Belgien fantastiske for spillere i Vanjas situation. Brøndby har været interesseret, og jeg har kun været til møde med Brøndby af danske klubber, men klubber som FC Midtjylland og FC København er også rigtig interessante, siger Dejan Joksimovic.

Læs også: Agger er ude af pokalderby

– Der er som sagt topklubber, der henvender sig til os, og de kan tilbyde meget mere end Brøndby rent økonomisk, men det er ikke vigtigt, selv om jeg selvfølgelig ville lyve, hvis jeg sagde, det intet betød. Vi sætter os ned og ser på det til sommer, når Vanja skal skifte klub, forklarer agenten videre.

Serberens agent medgiver, at han muligvis kan være farvet qua sit job og sin forkærlighed for Vanja Vucicevic, men han fastslår, at han ser ham som en kommende storspiller.

 – Jeg er selvfølgelig helt ude af stand til at være objektiv i den her forbindelse, for jeg elsker knægten. Det vil også smitte af på mine udtalelser, men jeg er agent for blandt andre Milos Krasic og Dusan Tadic, så jeg bilder mig selv ind, at jeg godt kan kende et talent, når jeg ser et. Vanja er meget teknisk i sit spil, og det er han til trods for, at han er en høj gut – 190 centimeter. Og så kan han lave mål på alle mulige måder. Han har scoret mange frisparksmål fra 25 meter, siger Dejan Joksimovic og fortsætter:

– Han er et kæmpe talent, og der er generelt mange store talenter i Serbien, men trænerne er ikke så gode, og det er derfor, vi forsøger at finde noget andet. Hvis Vanja kan komme til en klub som Brøndby, så vil han hurtigere kunne træne og spille med førsteholdet, og i løbet af to, tre eller fire år kan han så skifte videre til en af de europæiske topligaer. Så er han klar og har fået en god ballast.

Agenten har så stor tiltro til sin agent, at han tror på, at han kan overgå den lovende boksspiller Aleksandar Mitrovic, der i sommer skiftede til den engelske Premier League.

– Jeg kan ærligt sige, at han efter min vurdering kan slå transferrekorden for en serbisk spiller. Lige nu er Aleksandar Mitrovic den helt store stjerne, og det er også en god spiller. Men Vanja Vucicevic kan blive endnu bedre, siger agenten til slut.

Læs også: Brøndby-sportsdirektør: Borring er en dygtig spiller

INGEN KOMMENTARER