Brøndby-sportsdirektør: Borring er en dygtig spiller

Brøndby-sportsdirektør: Borring er en dygtig spiller

1990
0
DEL

Troels Bech erkender, at Jonas Borring er en dygtig spiller, men fastslår også, at han fra nu af og frem til et klubskifte konstant vil blive sat i forbindelse med flere forskellige klubber. 

Jonas Borring har været på alles læber, siden han i sidste måned fik stjålet konen af holdkammeraten i Randers FC, Christian Keller, som desuden bar holdets anførerbind.

I første omgang forsøgte Randers-ledelsen at tie sagen ihjel, men mens pressen forsøgte at finde vinkler på historien fyrede cheftræner Colin Todd så Keller som anfører, og for nylig blev klubben så enige om at ophæve kontrakten med Jonas Borring, som nu går klubløs rundt på engen.

Mandag florerede rygterne så om, at Borring var i Brøndbys søgelys og allerede havde afholdt møde med Troels Bech om en mulig fremtid på den københavnske vestegn.

Brøndby-sportsdirektøren opfordrer folk til at huske på, at en så profileret og omtalt spiller altid vil blive kædet sammen med flere klubber, men erkender i samme ombæring, at Borring er en dygtig fodboldspiller.

Læs også: Taktisk analyse: FC Barcelona – Real Madrid 1-2

– Når Jonas Borring er i den situation, han er i, vil han nok blive sat i forbindelse med den ene, den anden og den tredje klub indtil der er nogen, der nikker og siger: ‘Ja, nu er den der’, forklarer Troels Bech i et interview med Tipsbladet.

– Han er en dygtig spiller og en profileret spiller lige nu, så det kommer nok til at fylde noget, indtil han på et tidspunkt er i en klub, fortsætter sportsdirektøren.

Læs også: Agger er ude af pokalderby

Troels Bech har et indgående kendskab til Jonas Borring, eftersom at de har en fælles fortid i OB. Bech var således manden, der gav Borring debut i Superligaen for mere end 10 år siden.

– Jeg kender godt Jonas, for jeg har trænet ham i OB, så jeg har også en fornemmelse af, hvilket menneske vi har med at gøre. Men jeg tror, at vi skal huske, at spillerkøb er noget, man meddeler, når man har papir på det, og ikke når man overvejer noget, forklarer Troels Bech.

31-årige Jonas Borring har scoret seks gange i Alka Superligaen i denne sæson.

Læs også: Zanka elsker at provokere: Brøndby-fans finder på mange konspirationsteorier

 

INGEN KOMMENTARER