Medie: Mancini i Chelsea-søgelys

Medie: Mancini i Chelsea-søgelys

643
0
DEL

Den kriseramte London-klub skulle eftersigende holde et vågent øje med Inter-træner, Roberto Mancini, som The Blues har udset som José Mourinhos arvtager på Stamford Bridge. 

De regerende mestre fra Chelsea smed i sidste uge klubbens portugisiske manager José Mourinho på porten. Der gik dog ikke længe før, at Guus Hiddink overtog det brandvarme trænersæde i hovedstadsklubben. Den hollandske manager er dog kun udset til at være i klubben indtil sæsonens afslutning.

Derfor skal Abramovich og co. på trænerjagt, og de har efter sigende allerede deres første kandidat i kikkerten i skikkelse af Roberto Mancini. Den italienske træner, der i øjeblikket nyder stor succes med sit Inter-mandskab, er angiveligt blevet tilbudt en kontrakt til en værdi af ca. 63 mio. kroner pr. sæson. Dette erfarer FCInterNews.it.

Den 51-årige italiener har tidligere i sin karriere bevist sit værd i det engelske, hvor han førte Manchester City til deres første mesterskab i 44 år.

Mancinis Inter-tropper har i indeværende sæson formået at holde buret rent i 11 kampe, hvilket gør dem til det hold med det højeste antal clean sheets blandt de fem bedste ligaer i Europa.

Sådan en form for defensiv stabilitet er med sikkerhed i høj kurs i Chelsea, hvor The Blues har tabt ni af deres 17 Premier League-kampe i denne sæson, hvilket placerer dem på ligaens 15. plads.

INGEN KOMMENTARER