Wenger: Sanchez ude i længere tid end forventet

Wenger: Sanchez ude i længere tid end forventet

613
0
DEL

Den chilenske Arsenal-stjerne pådrog sig i sidste måned en fiberskade, der nu holder ham ude på tilskuerrækkerne i længere tid end først antaget. Dette afslørede Arsene Wenger oven på The Gunners’ 2-1-sejr over Manchester City.

Det er ikke nogen hemmelighed, at London-klubben har været hårdt ramt på skadesfronten i denne sæson, hvor prominente navne såsom Francis Coquelin, Santi Carzola og Alexis Sanchez har måttet se til fra sidelinjen.

Sidstnævnte spiller var egentlig udset til at få comeback i gårsdagens kamp mod Manchester City. Den vævre chilener var dog ikke at finde i truppen til topopgøret. Årsagen hertil skyldes en tilbagegang for den 27-årige offensivspiller.

– Jeg regner med, at Sanchez er tilbage omkring d. 10. januar. Han har oplevet en mindre tilbagegang i sin skade de seneste par dage. Vi havde planer om at sætte ham på bænken til aftenens opgør, afslørede den 66-årige Arsenal-manager efter hans mandskab havde besejret Manuel Pellegrinis tropper på Emirates.

Med gårsdagens sejr cementerede Arsenal deres plads i toppen af Premier League, hvor de kun er to point bag denne sæsons helt store overraskelse fra Leicester.

Den rutinerede Arsenal-manager må således se bort fra sin chilenske stjerne i det forestående, travle juleprogram, hvor The Gunners står overfor Southampton, Bournemouth og Newcastle.

INGEN KOMMENTARER